Válassza az Oldal lehetőséget

A világ legnagyobb Full LED 3D televíziója az LG-től

A világ legnagyobb Full LED 3D televíziója az LG-től

A világ legnagyobb Full LED 3D televíziója az LG-tőlA LG 72LEX9 színgazdag, életnagyságú képet és csúcstechnológiás megoldásokat kínál.

 

Az LG Electronics bemutatta a világ jelenlegi legnagyobb 3D FULL LED TV-jét, a 72 inches (183 cm) képátlójú LEX9-es modelljét. A 72LEX9 a maga 59 inch széles és 40 inch magas képernyőjével páratlan élményt nyújt a nézőknek. A LED háttérvilágítású kijelzőn alkalmazott Full-HD felbontásnak köszönhetően a 72LEX9 nagy és színgazdag képeket jelenít meg.  

A 72LEX9 erényei azonban nem merülnek ki a tiszta és nagy képernyőben. A csúcstechnológiás TV az LG legújabb okostelevízió (Smart TV) megoldásait felhasználva közvetlen hozzáférést biztosít az utazási, életmód és egyéb információkhoz. A nézők élvezhetik továbbá a televíziózáson kívül a YouTube videókat és a Google ingyenes fotószolgáltatásán, a Picasa-n keresztül megosztott képeket. Az LG intuitív és könnyen használható Magic Motion (varázspálca) távirányítójával a 72LEX9 funkciót gyerekjáték használni.

A csatlakozási lehetőségek között meg kell említeni a DLNA funkciót, aminek segítségével a felhasználók vezeték nélküli kapcsolaton keresztül érhetik el és nézhetik meg az egyéb, DLNA-képes médiaeszközökön tárolt fájlokat, mindezt az óriás képernyőn.

A világ legnagyobb Full LED 3D televíziója az LG-től
LG 72LEX9

Jellemzők:

  • 3D TV
  • FULL LED Slim háttérvilágítás-vezérlés
  • 72 inches képátló
  • BORDERLESS formatervezés: hagyományos keret nélküli, különlegesen keskeny kivitel
  • TruMotion 400 Hz
  • NetCast (Internetes tartalmak)
  • DLNA

A 72LEX9 magyarországi bevezetésének időpontjáról még nincs információk.

A szerzőről