Válassza az Oldal lehetőséget

A Xiaominál már a termosz is okos

A Xiaominál már a termosz is okos

De ne aggódj, még mindig Te vagy az okosabb!

Megszoktuk már, hogy a kínai gyártó nem ismer olyan termékkört, amiben ne akarna bizonyítani. Ez többnyire sikerül is nekik, mert a legegyszerűbb tárgyat is képesek olyan menő tulajdonságokkal felruházni, amivel villoghatunk ismerőseink előtt.

xiaomi_termosz_3.jpg 

Az eddigiek alapján nem lepődtök meg rajta, hogy a termoszuk is rendelkezik valami plusszal. Bár a nevében ott a smart jelző, ez a folyadék tároló egyáltalán nem mondható okosnak. Nincs benne Bluetooth sem, így telefonunkkal sem tudjuk összekapcsolni, megjegyzem nem is nagyon látnám ennek értelmét.

xiaomi_termosz.gif 

Mi akkor az a bizonyos plusz? Az, hogy a lecsavarható tetőben egy AMOLED kijelzőt találunk. Ez a kijelző első sorban arra szolgál, hogy mutassa a termoszban található folyadék hőmérsékletét. Másodsorban mutatja az időt is, de ennek megint nem sok értelmét látom, ahogy annak sem, bizonyos érintés kombináció után egy kéz integet nekünk róla.

A termosz amúgy pont azt tudja, amit egy termosznak tudni kell. Képes az italainkat melegen vagy hidegen tartani. A leírás szerint az italok hőmérséklete 3- és 80 fok között lehet, ezt pedig a spéci vákuumos technológiája segítségével akár hat órán át meg is őrzi.

xiaomi_termosz_4.jpg 

Ha szeretnél magadnak egy fehér vagy fekete menő termoszt, akkor kattints ide: Xiaomi vákuum technológiás termosz

Nézd meg a GearBest-es kuponos hírünket is, mert előfordulhat, hogy találsz hozzá olcsósító kupont!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.