Válassza az Oldal lehetőséget

Alldocube M8 tablet – ez az ár már tényleg egy vicc!

Na, ezért érdemes Kínából vásárolni a táblagépeket!

Képtalálat a következőre: „gearbest.com Alldocube M8”

Az Alldocube M8 egy nyolc colos táblagép. Az erősebb gépek között van a helye, az ára mégis egy alsókategóriás masináé. Azt pedig, hogy itthon mennyiért kapnánk ilyet hagyjuk is!

Képtalálat a következőre: „gearbest.com Alldocube M8”

A gépben egy 10 magos Helio X27 processzor dolgozik, mellette 3 GB memóriát és 32 GB beépített tárat találunk, ez utóbbi természetesen bővíthető memóriakártyával. A 8 colos képátló egy IPS technológiára épülő 1920 x 1200 pixeles kijelzőhöz tartozik. Természetesen van Bluetooth és wifi, utóbbi támogatja az ac szabványt és kétcsatornás, vagyis a 2,4 GHz-es hálózatok mellett az 5 GHZ-es szabvánnyal is boldogul.

Képtalálat a következőre: „Alldocube M8”

 

Bár a tabletbe lehet SIM kártyát tenni és van 4G támogatás, nem merjük biztosan állítani, hogy a hazai B20 hálózatokkal boldogul. Azt azonban biztosan mondjuk, a gépre akár navigációs programot is telepíthetünk, mert képes használni a GPS, GLONASS és Beidou műholdak jeleit is. Van két kamera, igaz ezek nem kimondottan fényképezésre lettek kitalálva. Az előlapi kimondottan a videótelefonáláshoz jó, a hátsó 5 megapixelessel pedig, ha más lehetőség nincs, akkor készíthetünk fotókat is. A beépített akkumulátor a gép méretéhez képest emberes, 5500 mAh kapacitású.

Képtalálat a következőre: „gearbest.com Alldocube M8”

Ahogy látható ez a gép tényleg mindent tud, ami elvárható, a processzor alkalmassá teszi játékok futtatására, a kijelző képességei miatt használhatjuk olvasásra, a GPS miatt pedig mehet autóba navigációnak. A gép persze nem lenne érdekes, ha nem lenne olcsó, mert azért valjuk be, ilyen hardvert látunk máshol is, igaz nem ennyiért! A most futó akcióban 124,99 dollár helyett 109,99 (~32 000 forint) dollárért kapjuk meg a bgcubem8 kuponkódot használva. Hab a tortán, hogy jeleneg még egy ajándékcsomagot is kapunk mellé, amiben tablet állvány, fülhallgató és OTG kábel van.

Ha gondolkoztál mostanában új tablet vásárlásán, akkor ezt a lehetőséget nem biztos, hogy érdemes kihagyni!

 

Alldocube M8 tablet – Kuponkód: bgcubem8

Szállításhoz a vámmentes EU Priority Line-t válaszd!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.