Válassza az Oldal lehetőséget

Androidos kiegészítőket mutatott be a Logitech

Androidos kiegészítőket mutatott be a Logitech

altA Logitech bejelentette, hogy hamarosan már androidos kiegészítőket is elérhetünk a kínálatában.

A nagy múlttal rendelkező számítástechnikai kellékeket gyártó cég jelenleg három olyan terméket kínál a felhasználók számára, melyek megkönnyítik az androidos készülékek tulajdonosainak életét. Az Android Keyboard Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál a Honeycomb OS-t futtató készülékünkkel. A $69 dollárba kerülő eszköz tokját pedig állványként is használhatjuk, melynek segítségével egyfajta notebook-ká alakíthatjuk a táblánkat.

A Logitech Android Mouse a gyártó ígérete szerint akár 100 méteres távolságból is tökéletesen működik, de a való életben erre feltehetőleg sosem lesz szükség. A 39 dollárba kerülő egér dobozában egy mikroszálas tokot is találunk annak érdekében, hogy a szállítás során megóvjuk a sérülésektől. A termék feltehetőleg a Google TV-vel is tökéletesen együttműködik majd.

A Wireless Speaker Z515 pedig lehetőséget biztosít arra, hogy Android vagy iOS-t futtató készülékünket kihangosíthassuk. A 10 óra teljesítményre képes, beépített akkumulátorral rendelkező vezetéknélküli hangszóró legfeljebb 15 méteres távolságból is képes megszólaltatni a kívánt dallamokat. Bár az eszköz ára egy kissé borsosnak tűnhet (84,99 dollár), de ezért kárpótol minket a hordozhatóság és a Logitech által nyújtott minőség.

A svájci vállalat legújabb, androidos készülékek számára készített kellékeit ezen az oldalon rendelhetjük meg.

alt