Válassza az Oldal lehetőséget

Androidos telefon 40 ezer alatt, ilyet is rég láttunk!

Androidos telefon 40 ezer alatt, ilyet is rég láttunk!

A Blackview A80S ráadásul egész vállalható mobil lett!

Androidos telefon 40 ezer alatt, ilyet is rég láttunk!

Azt valószínűleg Ti sem feltételezitek, hogy ennyi pénzért manapság csúcstelefont kapunk, sőt, nekem már az is elég, ha nem használható lesz a mobil. A Blackview A80S pedig túlzás nélkül használható.

Androidos telefon 40 ezer alatt, ilyet is rég láttunk! 1

A Helio A25 lapkakészlet nem repíti a levegőbe, de tisztes teljesítményt ad, annyit mindenképp, hogy a szokásos napi feladatokhoz elég legyen. Kapunk mellé 4 GB memóriát és 64 GB háttértárat, a hátlapra négy kapmerát, amiből a 13 megás főkamera azért már használható kategória. Van 4200 mAh kapacitású akkumulátor, és egy 6,49 colos, 1560 x 720 képpont felbontású kijelző.

Ezzel a vassal tuti nem fogsz hardverigényes játékokat futtatni, de telefonálni, navigációt használni, néhalőni 1-1 képet teljesen jó lesz, ahogy az ereje megfelelő lesz a levelezéshez, netezéshez, Facebookhoz is. Szóval használható hardver olyan áron, ami manapság párját ritkítja.

Ha érdekel egy ilyen olcsó telefon, akkor a AF2341CC8359 kuponkóddal most német raktárból rendelheted meg innen:

Blackview A80S  4/64 GB

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.