Válassza az Oldal lehetőséget

Androidos telefon 40 ezer alatt, ilyet is rég láttunk!

Androidos telefon 40 ezer alatt, ilyet is rég láttunk!

A Blackview A80S ráadásul egész vállalható mobil lett!

A Blackview A80S ráadásul egész vállalható mobil lett!

Azt valószínűleg Ti sem feltételezitek, hogy ennyi pénzért manapság csúcstelefont kapunk, sőt, nekem már az is elég, ha nem használható lesz a mobil. A Blackview A80S pedig túlzás nélkül használható.

Androidos telefon 40 ezer alatt, ilyet is rég láttunk! 1

A Helio A25 lapkakészlet nem repíti a levegőbe, de tisztes teljesítményt ad, annyit mindenképp, hogy a szokásos napi feladatokhoz elég legyen. Kapunk mellé 4 GB memóriát és 64 GB háttértárat, a hátlapra négy kapmerát, amiből a 13 megás főkamera azért már használható kategória. Van 4200 mAh kapacitású akkumulátor, és egy 6,49 colos, 1560 x 720 képpont felbontású kijelző.

Ezzel a vassal tuti nem fogsz hardverigényes játékokat futtatni, de telefonálni, navigációt használni, néhalőni 1-1 képet teljesen jó lesz, ahogy az ereje megfelelő lesz a levelezéshez, netezéshez, Facebookhoz is. Szóval használható hardver olyan áron, ami manapság párját ritkítja.

Ha érdekel egy ilyen olcsó telefon, akkor a AF2341CC8359 kuponkóddal most német raktárból rendelheted meg innen:

Blackview A80S  4/64 GB

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.