Válassza az Oldal lehetőséget

Átmenetileg sokkal olcsóbb a Xiaomi Notebook Pro

A tavaly bemutatott notebook i5-ös processzorral szerelt verzióját kapjuk meg 20 százalék kedvezménnyel.

20171108115503_42609.jpg

A Xiaomi Notebook Pro eddig a legerősebb gép a Xiaomi notebook sorozatában.

A ház teljesen fémből, magnézium ötvözetből készült, amivel az új gép jóval merevebb, és jóval hűvösebb a kiegyensúlyozott hűtési rendszer segítségével. A gép egyetlen ventilátor helyett két ventilátort használ, egyet a a bal és egyet a jobb oldalon. A légáramlás így 40%-al emelkedhet az egy ventilátoros hűtéshez képest, így a Pro notebook sokkal hűvösebb, mint a kisebb testvérei.

A kijelző keretének oldalainál a Xiaomi komoly csökkentést tudott véghez vinni, így ezek a szélek most csak 6,52 milliméteresek. Igaz, ez a szélesség még mindig nem éri utol a Dell XPS 15 gépét, de figyelembe véve a Xiaomi Notebook Air sorozatát a javulás valóban drasztikus.

A billentyűzet nagy változásokon ment keresztül. Bár a notebook 15,6 inches mégsem fért el egy numerikus billentyűzet. Változott a billentyűk színe, illetve, a megnövekedett gépméret miatt nagyobbak lettek maguk a gombok is. Szerencsénkre a Xiaomi nem hagyott fel azzal a jó szokásával, hogy billentyűzetet háttérvilágítással lássa el.

A Xiaomi gépén két C típusú portot, 2 db USB 3.0 portot, 3 az 1-ben kártyaolvasót, HDMI portot és a 3,5 mm-es audiocsatlakozót is találunk. A csatlakozók szempontjából ez a  gép sokkal jobb, mint bármely más 15,6 hüvelykes vetélytársa, beleértve az XPS 15-öt, a Specter 15-öt, a Macbook Pro-t vagy a Zenbook-ot.

Az új Xiaomi Notebook Air a 2017 notebook sorozat többi tagjához hasonlóan egy ujjlenyomat-olvasót tartalmaz a tapipad jobb felső sarkában.

A most kedvezményes áron megvásárolható noteszgép a legfrissebb Intel 8. generációs Core i5 processzorra épül, amiben 4 fizikai mag található. A 15.6 hüvelykes Xiaomi Notebook Pro az egyik legelső notebook, amely a 8. generációs Intel Core i processzorokat tartalmaz. A processzor mellett 8 DDR4 (2400 MHz) memóriával, 256 GB-os PCI-E / NVMe SSD-vel (második kártyával bővíthető), dedikált NVIDIA GeForce MX150 grafikával, és egy két antennás 802.11ac szabványú Wi-Fi-vel rendelkezik.

Normál esetben ez a gép 1000 dollár feletti áron vásárolható meg, most azonban egyszerre két akciót is tudunk rá, amik össze is kapcsolhatók. A hong-kongi raktárból a gép az eredeti 1137 dolláros ár helyett 860 dollárért vásárolható meg, ha pedig használjuk a MIBOOKPRO kuponkódot, akkor az 830 dollárra csökken. Ez barátok között is több mint 50 ezer forintos megtakarítást jelent. A hab a tortán, hogy a gépnél igénybe vehetjük az EU Express szállítást!

További információk itt: Xiaomi Mi Notebook Pro Fingerprint Recognition  –  CORE I5 8GB + 256GB  DEEP GRAY

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.