Válassza az Oldal lehetőséget

Az a hír, hogy szerdán nem lesz hír

Az a hír, hogy szerdán nem lesz hír

Ez végül is egy hobbi oldal vagy mi a franc. Ha meg hobbi, akkor nem kötelező minden nap híreket meg termékbemutatókat kitenni. Fityisz nektek olvasók, olvassatok szerdán valami mást!

Az a hír, hogy szerdán nem lesz hír

 

Amúgy mondjatok már valamit, milyen itt? Nagyon fos vagy azért alakul? Amúgy hamarosan érkezik két fasza gamer monitor hozzám, meg érkezik a GearBest csomag is, amiben lesz egy occsi okoskarkötő meg lesz egy akciókamera, ami állítólag tud 4K-t, én meg előzetesen nem hiszem el. Írok majd mindenről cikket és tovább próbálkozom a videókkal. Állítólag a nézhetőség határán mozog, de nem vagyok teljesen reménytelen eset, így nem menekültök az arcomtól! Szóval érdekes dolgok elébe nézek, meg néztek Ti is velem együtt, mert amit én látok azt Ti is látjátok. Vagy mi. Hogy irigykedjetek kicsit, három héten belül élőben fogom látni az Aerosmith-t és a Guns n’ Roses-t, ja, és a kettő között a Foo Fighters is, szóval olyan hetek jönnek, amikre a hátralévő éveimben a legjobbak között fogok számontartani. Ha megjön addig a kamera, akkor bevetem teszt jelleggel a koncerteken is!

Kérdezhetitek miért írom le ezeket, és az a válaszom, hogy csak, mert ez egy olyan oldal, ahol ha kedvem tartja blogolhatok is egy kicsit, és most kedvem van. Szóval kapják be a hardverek szerdán! Majd jelentkezem, addig is a hangerő legyen veletek!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.