Válassza az Oldal lehetőséget

Az AOC bemutatta a belépő szintű B2-es sorozat, háromoldalon keret nélküli monitorjait

Az AOC bemutatta a belépő szintű B2-es sorozat, háromoldalon keret nélküli monitorjait

Az AOC három új, belépő szintű monitort mutat be a B2-es sorozat új tagjai személyében.

Az AOC bemutatta a belépő szintű B2-es sorozat, háromoldalon keret nélküli monitorjait

A 21,5 hüvelykes (54,7 cm), 23,8 hüvelykes (60,4 cm) és 27 hüvelykes (68,6 cm) kijelzőméretű modellek mindhárom esetben, háromoldalon keret nélküli kialakítással rendelkeznek, Full HD felbontásúak (1080p), ultravékony profillal és VESA-konzollal vannak ellátva. A monitorok széles betekintési szögeket (178°) tesznek lehetővé, amely minden szemszögből változatlan színélményt biztosít. A 21,5 hüvelykes modell (22B2H) VA-panellel rendelekezik, míg a 23,8 hüvelykes 24B2XH és a 27 hüvelykes 27B2H IPS panelt kaptak. A VGA és az 1.4-es HDMI-bemenetek segítségével a különböző eszközök könnyedén csatlakoztathatók. Mindhárom modell alkalmas az olyan felhasználók számára, akik alapszintű és költséghatékony képernyőt keresnek.

A belépő szint és a megfizethető árazás ellenére ezek a monitorok háromoldalon keret nélküli kialakítással rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a panel széle beleolvad a kávába, lebegő kép benyomását keltve. Ez a rendkívül elegáns kialakítás lehetővé teszi a termelékenységet növelő többmonitoros felállást a zavaró kávák nélkül.

A B2-es sorozat mindhárom modellje VGA és HDMI bemenetekkel egyaránt rendelkezik, és fejhallgató-kimenet is található rajtuk. Ennek megfelelően a VGA-t használó régebbi számítógépek is csatlakoztathatók hozzájuk, modernizálva azokat a kiváló kijelzőkkel. Ezenkívül a modern eszközök, például az asztali vagy hordozható számítógépek, DVD vagy Blu-ray lejátszók, játékkonzolok és egyebek könnyedén csatlakoztathatók a HDMI használatával.

És a funkciók itt nem érnek véget: a B2-es sorozat villódzásmentes (FlickerFree) technológiát is használ, amely egyenáram használatával küszöböli ki a villódzást az impulzusszélesség-moduláció (PWM) helyett a fényerő szintjének beállítása során. Ez megakadályozza a fejfájást és a szemfáradtságot, amelyet gyakran a villódzó képek okoznak. Ezenfelül a LowBlue mód csökkenti a képernyő potenciálisan káros kékfény-kibocsátását, csökkentve a szemfáradtságot a késő esti órákban és rossz megvilágítási körülmények esetén.

Az AOC B2-es sorozatának modelljei februártól érhetők el a következő ajánlott fogyasztói árakon: 22B2H99 euró, 24B2XH: 109 euró, valamint 27B2H: 149 euró.

 

Technikai specifikációk:

https://eu.aoc.com/en/monitors/22B2H
https://eu.aoc.com/en/monitors/24B2XH
https://eu.aoc.com/en/monitors/27B2H

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.