Válassza az Oldal lehetőséget

Bazi nagy telefon és kütyü akció két felvonásban a GearBest-en!

Bazi nagy telefon és kütyü akció két felvonásban a GearBest-en!

A hír megjelenésének pillanatában indult el a GearBest bazi nagy akciója, legalábbis annak az első felvonása. Aki az akciós árakról lemarad az kimarad, és ez most kétszeresen is érvényes, hiszen nem csak az akció ideje, hanem az elérhető olcsósított termékek darabszáma is erősen limitált! Részletek a hajtás után!

 

Bazi nagy telefon és kütyü akció két felvonásban a GearBest-en!

Az akcióban ismert márkák termékei sorakoznak. Az első, most induló körben többek között a Xiaomi, Vernee, Anet, és KZ termékeit, míg a másodikban iLife, Mecool, Teclast és Elephone kütyük lesznek. Aki ismeri ezeket a márkákat az tudja, hogy a kínai telefon, tablet, robotporszívó és ezer más termék ottani csúcs gyártóiról van szó, így fokozottan érvényes, ha lemaradsz, kimaradsz!

 

bazi nagy gearbest akcio 2

 

Szóval a lényeg, ha mostanában szerettél volna, tabletet, telefont, fülhallgatót, robotporszívót vagy egyéb hasonló terméket vásárolni, akkor iszonyat nagy szerencséd van, ha eddig nem tetted meg, most ugyanis sokat spórolhatsz. Látogasd meg az oldalt és nézz körül, biztos nem fogod megbánni!

 

bazi nagy gearbest akcio 3

 

 

Vásárláshoz és az akciós árakhoz kattints a hírben látható képekre vagy a következő hivatkozásra: Bazi nagy GearBest kütyü akció

Fontos: Az aktuális akciós árak termék oldalon nem, de a kosárba rakáskor már jól jelennek meg!

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.