Válassza az Oldal lehetőséget

G1W-CB – autós kamera, hogy ne legyenek kérdések!

G1W-CB – autós kamera, hogy ne legyenek kérdések!

Az a helyzet, hogy egyáltalán nem véletlen, hogy a neten annyi orosz balesetes videót találunk. Biztos sok náluk a baleset, de arányaiban talán megsem annyival több, mint amennyivel többet látunk. Akkor mégis mi az ok? Lapozz és megtudod!

G1W-CB – autós kamera, hogy ne legyenek kérdések!

Ez nem hivatalos, de azt gondolom, hogy egy baleset után náluk kicsit nehezebb megegyezni arról, hogy ki is volt a hibás. Így aztán egyszerűbb venni egy menetrögzítő kamerát, aztán az majd tisztázza ki hibázott.

1490144281833923730

Nos, bár itthon kevesebbszer kerülnek elő a baseballütők, pisztolyok és kések egy baleset után, azért a felelősség tisztázása így sem mindig egyszerű eset. Emiatt egyszeri kiadásnak megéri az a 8-9 ezer forint, amennyibe most a címben szereplő kamera kerül.

1490144281398610802

Lássuk a fontosabb tulajdonságokat! A kamera Novatek 96650 lapkakészletre épül, ami személyes tapasztalatom szerint igen kíváló alap. Erre épülő sportkamerával már találkoztam, remek képe volt. A kamera felbontása teljes HD, 1920 x 1080 pixel. A 12 megapixeles képszenzor előtt egy 120 fokos objektívet találunk, ami megfelelő látószöget biztosít, hogy minden ami a kocsi előtt történik rögzítésre kerüljön.

Ha megtetszett a kamera és érdekel a képminősége, akkor kattints ide, és nézd meg a tesztvideókat itt: G1W-CB Full Black 2.7 inch 1080P Full HD Car DVR

 

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.