Válassza az Oldal lehetőséget

Bemutatjuk: A4Tech X7 – az elsöprő túlerő

Nem szeretnék túl nagyot füllenteni, de valamikor 5-6 évvel ezelőtt jelentek meg a piacon az A4Tech első X7 névvel jelzett egerei. Kezdetben csak egy típus, de alig egy év múlva már két fajta volt elérhető.
37
Az A4Tech persze ennél jóval régebben gyárt egereket, így tulajdonképpen nem az volt meglepő, hogy játékosoknak szánt egérrel jelentkezett, hanem az, hogy csak ennyire későn tette. Az első X7 debütálásakor már tömve volt a piac jobbnál jobb, és drágábbnál drágább egerekkel, amik mind a gamer jelzőt hordták magukon.
Az A4Technek tulajdonképpen nem kellett sokat gondolkozni azon, hogy milyen üzletpolitikát kövessen, hiszen addig is az olcsó, de elfogadható minőségű egerek specialistája volt. Az első X7 egerek is ebben a filozófiába illeszkedtek. Tudásra a nevesebb társak alatt maradtak ugyan, de árban is, ráadásul nem is kevéssel.

1
Ahogy a normál asztali egerek esetén, úgy a játékosok között is akadnak olyanok, akik vagy nem engedhetnek meg maguknak egy egérre több tízezer forintot, vagy ha igen, akkor sem adnának ennyit érte, mert a heti kétszer egy óra játék miatt nem érné meg.

Nekik egy áldás volt az A4Tech X7 megjelenése, és áldás ma is. A gyártó a mai napig is hű saját elveihez, de az eltelt évek alatt kerítettek valahonnan egy olyan szakembert, akinek vagy a keze volt normális alakú vagy az ergonómiához volt valami kis köze a tanulmányai folytán. Emiatt aztán az A4Tech egereiről egyre kevesebb rosszat hallhatunk, hiszen formában már felveszik a versenyt a nagyobb, nevesebb egeres cégekkel.

26
Most itt az idő, hogy nem túl rég bemutatott XL750-BK után, ami az X7 belépő szintje volt, bemutassunk további 3 darab X7 modellt. Ezek az F2, F5 és F7 jelzésű darabok a drágább megoldások közé tartoznak, de persze csak az A4Tech termékei között, mert amúgy gombokért vehetjük meg ezeket is.

 
Kezdjük a bemutatót az X7 F2-vel!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.