Válassza az Oldal lehetőséget

BenQ W700: 3D Ready és HD Ready

BenQ W700: 3D Ready és HD Ready

BenQ W700: 3D Ready és HD ReadyIgen, a címből sejthető, hogy a sok Ready a csúcstechnológiát ígéri, lássuk az ígéret elég lesz-e!

 BenQ W700: 3D Ready és HD Ready

A BenQ új vetítője 720-s képek vetítésére képes, ráadásként a shutteres 3D vetítést is megvalósítja, ugyan akkor a 3D Blu-ray formátumot nem támogatja. Akik számítógépről küldik rá a jelet, ráadásul rendelkeznek NVIDIA Vision szemüveggel, azok valószínűleg tudni fogják mit kezdjenek a lehetőséggel. Az apró projector hagyományos lámpát kapott, de erre a gyártó 6000 óra üzemidőt ígér, ami nem is rossz.

BenQ-W700_1

A W700 két HDMI bemenetet kapott, ezek mellett pedig találunk még komponens video, (YUV), S-Video, kompozit video, PC analóg RGB képjel bemeneteket. A vetítő beépített 10 wattos hangszórókat is kapott, ezekhez a jelet analóg sztereo bemeneten juttathatjuk el (2xRCA és Jack). Összeségében elmondható, hogy a projector ígéretesnek tűnik, hiszen a normál módban 2 200 ANSI-t produkál, a kontrasztarány pedig elérheti a 10 000:1-hez arányt. Ezek az értékek már elegendőek lehetnek egy világosabb szobában történő használathoz is. Kíváncsian várjuk az árát!

BenQ-W700_2

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.