Válassza az Oldal lehetőséget

Best of Xiaomi kütyük 5000 forint alatt

Best of Xiaomi kütyük 5000 forint alatt

Újra itt vannak a hét legjobb, akciós Xiaomi kütyüi a motoros csavarhúzótól a hátizsákig.

Best of Xiaomi kütyük 5000 forint alatt


 

Bevezető

Régen jelentkeztem már olcsó Xiaomi cuccok ajánlójával, szóval ideje egy ilyen cikknek, már csak azért is, mert sokan szeretik. Meg néhányan nem annyira, de az élet már csak ilyen, mindenki kedvére nehéz tenni.

A mai cikkben, szokás szerint lesz mindenféle termék, szóval érdemes körülnézni, vagy akár elkezdeni a karácsonyi bevásárlást, mert az sosincs elég korán.

Azt szoktam mondani, hogy felesleges dolgokat felesleges megvenni, de ha találunk olyat az olcsók között, aminek tudjuk, hogy örülne a megajándékozott, akkor kész nyereség, mert lehet, hogy egy helyett, több csomagot bontogathat majd a fa alatt.

Csapjunk is bele a lecsóba!


 

1.  Wowstick mágneses csavartartó pad

Wowstick mágneses csavartartó pad

A Wowstick termékek közül nem ez, hanem az ez után következő csavarhúzó a legkedveltebb, de ez sem maradhat ki. Nagyon szeretem az ötletességét, azt, hogy ha szétcsavarozok valamit, akkor a csavarokat úgy, és abba a pozícióba tudom letenni, ahonnan kicsavartam, így összeszerelésnél már nem kell keresgélnem, hogy melyik csavar hova kerül.

A csavarok elhelyezését, ahogy a képen is látszik egy négyzetháló segíti, így könnyedén “mintába” tehetjük, amit kicsvaroztunk. Az ára nem durva, kupon nélkül is csak 1250 forintot kérnek érte itt:

Wowstick mágneses csavartartó pad


 

2. Wowstick 21 az egyben motoros csavarhúzó készlet

Wowstick 21 az egyben motoros csavarhúzó készlet

Jöjjön is gyorsan a csavarhúzó, amivel együtt az előbbi csavar tartó pad már tényleg hasznos ajándék lesz, főleg, hogy 7000 forint alatt megússzuk a kettőt.

Ez a csavarhúzó az olcsóbb, elemes kivitel, amiben nem szénkefementes a motor. Ez azzal jár, hogy alacsonyabb egy picit a nyomaték és nem is bírja örökidő plusz egy napig a terhelést, de hát 5000 forintért nem is várhatunk ennél többet.

Praktikus, és otthoni, hobbi célú használatra tökéletes, ráadásul annyi féle bitet kapunk hozzá, hogy nincs az a csavar, amihez ne találnánk megfelelőt a készletben.

A mai forint leértekődés miatt az ára 5 forinttal van a kitűzött 5000 felett, vagyis jelenleg 5005 forint az ára itt:

Wowstick 21 az egyben motoros csavarhúzó készlet


 

3. Xiaomi LC01 színes okoségő

Xiaomi LC01 színes okoségő

Ez a Xiaominál kapható legolcsóbb okoségő. Ebből kifolyólag a fényerő nem fogja kiégetni a szemünket, a 800 lumen leginkább hangulatvilágításnak, esetleg éjjeli lámpának lesz elegendő.

Ahogy minden Xiaomi okoségőt, úgy ezt is a telefonunkról tudjuk vezérelni, állíthatjuk a színt, a színhőmérsékletet és a fényerőt is. Aki próbált már ilyesmit, az tudja mennyire praktikus.

Az ára jelenleg 3440 forint itt:

Xiaomi LC01 színes okoségő


 

4. Xiaomi Piston In Ear fülhallgató

Xiaomi Piston In Ear fülhallgató

Ez a Xiaomi belépő szintű vezetékes fülese. 2000 forintért csodát nem várhatunk, de ismerek olyat, aki használja, és szereti is.  bármennyire is olcsó, ez attól még Xiaomi, így a kötelező (meglehetősen magas) minőségi elvárásoknak megfelel. Természetesen headsetként is használható a beépített mikrofonnak hála.

A füles ára most 2188 forint, és itt lehet megvenni:

Xiaomi Piston In Ear fülhallgató


 

5. Xiaomi Mijia elektromos fogkefe

Xiaomi Mijia elektromos fogkefe

Hogy is maradhatna ki egy ilyen válogatásból a Xiaomi fogkefe. Sehogy, mert jók, és nem is mindegyik kerül sokba. Itt van például ez a T100 nevű darab, ami 16 500 rezgést produkál percenként, amivel a hagyományos fogkeféknél hatékonyabban tisztítja a fogakat. Két fogmosási módot tud, a normál mellett egy kíméletest is, ha valakinek arra lenne szüksége. 4 óra töltést követően, normál használat mellett 30 napig tud üzemelni.

Ahogy írtam olcsó, hiszen az ára mindössze 2800 forint itt:

Xiaomi Mijia elektromos fogkefe


 

6. Xiaomi 20 literes hátizsák

Original Xiaomi 20L Color Backpack Bag Women Men Storage Water Repellent Home Person Backbag

Ahogy a fogkefe, úgy a hátizsák is sláger a Xiaominál. Nálunk, otthon, már három féle méret teljesít szolgálatot, a legrégebbi már 3 éve, és a mai napig kifogástalan. Nem szakad, könnyen tisztítható, igazi örök darab, függetlenül attól, hogy 5000 forint alatt hozzájuthatunk ehhez is.

A vásárláshoz használd a BGSSKLW kuponkódot, amivel 4624 forintot kell érte fizetned itt:

Xiaomi 20 literes hátizsák


 

7. Xiaomi 3 Life szappanadagoló

3Life 250ml Automatic Sensor Soap Dispenser USB Charging Touchless Foaming Sanitizer Hand Cleaner Tools for Family Sterilization Healthcare

Nagyon szeretjük a Xiaomi szappanadagolóit is, igazán praktikus darabok, ha másért nem azért, mert a felhabosított szappanhabból jóval kevesebb fogy, mint a rendes folyékonyszappanból. A 3 Life adagolója még elegánsnak is mondható, cserébe a szokásosnál valamivel kisebb az űrtartalma, így leginkább otthoni felhasználsára merem javasolni. Ez a mai darab cseh raktárból rendelhető, így várhatóan gyorsan megérkezik. A szállítás ingyenes.

A vásárláshoz használd a bGhOnEy10 kuponkódot, ezzel 4439 forintért veheted meg itt:

Xiaomi 3 Life szappanadagoló


 

8. Xiaomi Sothing Zero cipő szagtalanító

[EU Plug] Sothing Zero-One Portable Household Electric Sterilization Shoe Shoes Dryer Constant Temperature Drying Deodorization From Xiaomi Youpin

Ez sem egy új cucc, de tavaly télen is nagyon szerettétek, és mivel közeleg a vacak idő, és egyre többet leszünk meleg és zárt cipőkben, aktuális lehet a beszerzése. Túl sokat nem lehet írni róla, a nevében a lényeg, talán még annyi, hogy a leírása szerint fertőtlenít is, szóval ez olyan kettő az egyben kütyü.

Szerencsére az ára nem emelkedett tavaly óta, 4007 forintért kupon nélkül is megvehetjük itt:

Xiaomi Sothing Zero cipő szagtalanító


 

9. Xiaomi Youpin íróasztal porszívó

NUSIGN Desktop Cleaner Mini Lightweight Durable Vacuum Cleaner for School Classroom Office Office from xiaomi youpin

Tudom, elsőre hülyeségnek tűnik, de aki porosabb környéken dolgozik, esetleg szeret a gép mellett, munka közben eszegetni, az valószínűleg szeretni fogja. Túl nagy teljesítményre persze ne számítsunk, de arra, amire kitalálták valószínűleg jó lesz. Az energiaellátást 2 darab AA ceruzaelem biztosítja.

Ehhez is van kuponkód, a BGHome15% kóddal 3962 forintért vásárolhatjuk meg itt:

Xiaomi Youpin íróasztal porszívó


 

10. Xiaomi Mijia Mini akkumulátoros szöszborotva

Xiaomi Mijia Mini USB Lint Remover 0.35mm Micro Arc Shaving Mesh Fuzz Trimmer 1300mAh Electric Clothes Sweater Fabric Shaver

Fogalmam sincs mi ennek a cuccnak a hivatalosan elfogadott magyar neve, de szerintem így is mindenki tudja, hogy miről van szó. Ez a szerkezet nem az, amit itthon is lehetettt egy időben fillérekért kapni, annál jóval nagyobb, van benne akkumulátor is, USB csatlakozóról, számítógépes USB portról vagy akár USB-s telefontöltőről is tölthető.

Ehhez a BGTT10 kuponkódot vegyétek igénybe, amivel 3606 forintot kell érte fizetnünk itt:

Xiaomi Mijia Mini akkumulátoros szöszborotva


 

11. Xiaomi ZAJIA automata érintésmentes csap

Xiaomi ZAJIA Automatic Sense Infrared Induction Water Saving Device For Kitchen Bathroom Sink Faucet

Régebben azért szerettük, mert takarékoskodott a vízzel, most már azért is, mert nem kell hozzáérnünk a csaphoz, mégis kinyithatju, hogy kezet mossunk. Az érintésmentes cuccok nagyon felértékelődtek mostanában, de ezen szerintem senki nem csodálkozik, nem is fogom magyarázni az okot, úgyis mind tudjátok. A lényeg, hogy ez a kütyü USB-ról tölthető, van benne infraszenzor, a gyártó pedig 75 fokos vízhőmérsékletig ajánlja a használatát. Más lényeges dolog nincs is, csak az ára.

Most a BGXMDJ988 kuponkóddal 3606 forintba kerül itt:

Xiaomi ZAJIA automata érintésmentes csap


 

12. KONKE okos távirányító

KONKE HUB-RC WIFI Universal Smart Home RF IR Infrared Remote Controller

A legfontosabb, hogy bár a KONKE is a Xiaomi kötelékébe tartozik (állítólag, de ki tudja ezt már követni), nem a Xiaomi okosotthon ökoszisztémájába, hanem Amazon Alexa és Google Home rendszerekbe illeszthető. Persze nem kötelező rendszerbe illeszteni, vezérelhetjük egyszerűen a telefonunkról is.

A kütyü arra szolgál, hogy “felokosítsuk” régebbi, még buta, de infravörös távirányítóval rendelkező cuccainkat is. Így akár a tévét vagy a klímát is vezérelhetjük a telefonunkról.

A vásárláshoz itt is tudunk kupont adni, a BGSAMRTH kóddal 3051 forintért tehetjük kosárba itt:

KONKE okos távirányító


 

13. Enchen Black Stone 3D elektromos, forgókéses borotva

Enchen Black Stone 3D Electric Shaver Smart Control Blocking Protection Razor for Men Gift from xiaomi youpin

Egy ilyen borotvát vettem én is a teszt kedvéért, mert kíváncsi voltam, hogy mit tud ennyi pénzért. Nos, kézbe fogva érződik, hogy nem egy sok tízezer forintos darab, de mint borotva nekem tökéletes volt. Szerencsére elég olcsón lehet hozzá pótfejet is venni, késekkel és ráccsal együtt természetesen, így, ha abból is bevásárolunk, akkor várhatóan hosszú évekre letudjuk a borotválkozás problémáját.

Azt azért jó tudni, hogy mint minden körkéses borotva, ez sem szereti a hosszúra nőtt szőrszálakat, így a napi- kétnapi használat javasolt.

Talán már meg sem lepődtök, de ehhez is van kuponkódunk, a BGCNEn999 kóddal 3390 forintért veheted meg itt:

Enchen Black Stone 3D elektromos, forgókéses borotva


 

14. Xiaomi HUOHOU VK208 15 az egyben kerékpáros szerszámkészlet

VK208 15 In 1 Multi-Function Screwdriver Hex Wrench Repair Bicycle Gadget Home Tools

Azt hiszem ezt a kütyöt sem kell túlmagyarázni, hiszen a neve mindent elárul, a képről meg látszik milyen szerszámok vannak ebben a kerékpárosoknak ajánlott “svájci bicskában”. Kicsi és olcsó, meg végül is ez is Xiaomi, szóval rossz ez sem lehet, ráadásul van ehhez is kuponunk.

A BGHome15% kóddal 2882 forintba kerül itt:

Xiaomi HUOHOU VK208 15 az egyben kerékpáros szerszámkészlet


 

15. Xiaomi HUOHOU késélező

HUOHOU Fixable Sharpen Stone Trible Wheel Whetstone Sharpeners Sharpening Tool Grindstone From Xiaomi Youpin

Ez is praktikus darab, leginkább akkor, ha a konyhapultunk van olyan síma, hogy az alul lévő gumiharang fel tud tapadni rá. Ha így van, akkor egy apró, könnyű, és leginkább könnyen használható késélezőhöz juthatunk, ami mindig ott lehet a konyhafiókban, ha szükségünk van rá.

Ehhez kuponkód nincs, de ingyenes szállítás mellett cseh raktárból rendelhetjük most meg, az ára pedig csak 3390 forint itt:

Xiaomi HUOHOU késélező


 

ZÁRSZÓ

 

A végére a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

 

Ha szereted a videós tartalmakat, akkor kövesd YouTube csatornánkat, ahol egy nyereményjátékban is részt vehetsz:

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

Ne feledd, a fenti termékek egyike sem vámköteles, de ha a vásárlásod összértéke a szállítási költséggel együtt meghaladja a 40 dollárt (persze, ha nem európai raktárból vásárolsz), és szeretnéd, hogy a webáruház fizesse helyetted a vámot, akkor szállítási módnak a Priority Line vagy EU Priority Line szállítást válaszd!

A poszt kereskedelmi üzenetet tartalmaz.

Hasonló cikkek oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.