Válassza az Oldal lehetőséget

Szeptemberi BlitzWolf akciók, ha már a Xiaomi is túl drága

Szeptemberi BlitzWolf akciók, ha már a Xiaomi is túl drága

Rengeteg érdekes cucc megfizethető áron!

Szeptemberi BlitzWolf akciók, ha már a Xiaomi is túl drága


BEVEZETŐ

Az utóbbi egy- másfél évben a Blitzwolf nagyon megizmosodott. A kezdetben leginkább autós kiegészítőivel, töltőivel, fej és fülhallgatóival hódító márka mára rengeteg területen bemutatkozott. Gamer cuccok, projektorok, háztartásigépek BlitzHome almárkába szervezve, és még folytathatnám a sort.

Nem véletlen, hogy nálam is egyre több a Blitzwolf cucc. Második-harmadik légtisztítónak már nem Xiaomit vettem, de van a plafonon Blitzwolf okoslámpa, a konyhában Blitzwolf (BlitzHome) kávéfőző és forróéevegős sütő és grill. De Blitzwolf az asztali és az autós telefontartóm, a töltőm, és három Blitzwolf szék és két Blitzwolf asztal van az irodámban. De még ezeken kívül is van legalább egy tucatnyi BW kütyüm a masszírozótól a külső akkumulátoron át a videózáshoz használt egyik lámpámig.

Szóval a BlitzWolf felnőtt, az árak nem szálltak el, nyugodtan ki merem jelenti, hogy az egyik, ha nem a legjobb ár-teljesítmény mutatóval rendelkező márka ma a piacon, így érdemes vele számolni!

Ebben a cikkben rengeteg akciót találtok majd, ígyez egy  hosszú cikk lesz, készítsetek be némi hidegélelmet és itókát. Lássuk hát!

A cikkben minden termék EU raktárból rendelhető (amíg az EU készlet tart), így vámkezeléssel, áfával, plusz költségekkel nem kell számolnod!

 


 


Az összes kuponos akció napi frissítéssel itt érhető el:

Banggood kuponos akciók

 


 

AirAux AA-ER6 Bluetooth fejhallgató

 

Szeptemberi BlitzWolf akciók, ha már a Xiaomi is túl drága 1

Bele kellett tennem ezt is a cikkbe, mert ez is alig néhány hetes cucc. Bluetooth és vezetékes is egyben, sőt vihetünk rá zenét memóriakártyán. Van hozzá mikrofon is, de ezt akár le is szedhetjük, ha nem használjuk, így nincs útban. A normál munkához vagy zenehallgatáshoz történő felhasználás mellett játékosoknak is megfelelő lehet a mélyhangkiemelés és a beépített RGB sznek miatt.

A füles ára most a BGHUAAER6H kuponkóddal mindössze 11 500 forint a cseh raktárban:

AirAux AA-ER6 Bluetooth fejhallgató

 


 

BLITZWOLF BW-LT38 PLAFONLÁMPA

BlitzWolf fesztivál - ezeket az árakat Te sem hiszed el! 9

Ez most a legújabb lámpája a BlitzWolfnak. Kivételesen nem okos, már a szónak abban az értelmében, hogy telefonról vezérelhetjük, mert amúgy elég sok funkcióval rendelkezik. Kapunk hozzá távirámyítót, így ezzel is tudjuk vezérelni. Beállítható a színhőmérséklet, beállítható a fényerősség is, ki és bekapcsolható a távirányító segítségével.

Két extra funkciót is kapunk, mind a kettőt az éjszakai használathoz. Az egyikkel egy időzítőt kapcsolunk be, ami 30 másodperc után lekapcsolja a lámpát, ez elég, hogy eltaláljunk az ágyig. A másik az éjszakai fény, ami 5 százalékos teljesítményen üzemelteti a lámpát, így biztosítva halvány fényt, ha felébredünk éjszaka. Érdekesség még a memória funkció, aminek köszönhetően a lámpa azokkal a beállításokkal kapcsol be, ahogy kikapcsoltuk.

Érdekesség még, hogy a lámpa IP54-es víz és por elleni védelemmel is rendelkezik, így kültérre, például egy terasz vagy erkély megvilágítására is tökéletes. A lámpa ára szokás szerint alacsonyabb, mint egy random butalámpa ára a Praktikerben. Kupon nélkül a cseh raktáras ár 10 252 forint itt:

BLITZWOLF BW-LT38 PLAFONLÁMPA

 


 

BlitzWolf BW-OLT3 napelemes lámpa

Szeptemberi BlitzWolf akciók, ha már a Xiaomi is túl drága 2

Egy újabb lámpa, de ez már egyértelműen a kertbe, a házfalra szerelendő. A mai akcióban két darab lámpát kapunk egy csomagban. Ezek darabonként 32 LED-et tartalmaznak, van rajtuk mozgásérzékelő és fényszenzor is, meg természetesen van bennük akkumulátor, hogy éjszaka, ha nem süt a nap világítani tudjanak.

A két lámpa ára most mindössze 7791 forint itt:

BlitzWolf BW-OLT3 napelemes lámpa

 


 

BLITZWOLF BW-SHP8 BEÉPÍTHETŐ OKOSKONNEKTOR

Rezsicsökkentés saját erőből, okosan 6

Ez megint egy több darabos csomag, amiben 4 darab beépíthető okoskonnwektort kapunk jó áron. Ez is a Blitzwolftól érkezett, van benne Wifi kapcsolat, ezért külön HUB nem kell a használatához. A leírás szerint ez is képes a fogyasztás monitorozására. Használható a Blitzwolf okosotthon alkalmazásával, de beilleszthető Amazon Alexa vagy Google Assistant rendszerekbe is.

A leírás szerint 3680 watt teljesítményt ereszthetünk át rajta, vagyis 16 Amperig használható. Nyilván kapcsolható telefonról, de ahogy fent írtam, ehhez is létre lehet hozni szabályokat, amivel tovább okosíthatjuk. Nem túlzás, nagyon jó árat kaptam rá, 4 darab a Cuponation9 kuponkóddal csak 22 397 forint, megvehetjük a cseh raktárból, innen:

BLITZWOLF BW-SHP8 BEÉPÍTHETŐ OKOSKONNEKTOR

 


 

BLITZWOLF BW-ST01 OKOS WC ÜLŐKE

A legjobb Blitzwolf akciók februárban 8

Ha veszel egy ilyet, soha többé nem kell hideg deszkára ülnöd. Plusz. Van bidé funkció, van öntisztító funkció, UV fénnyel sterilizálja a magát, az üléshőmérséklet, a víz hőmérséklet, a vízsugár intenzítása és pozíciója állítható, van külön mosás funkció hölgyeknek sé külön babáknak, és kicsit fura módon van hangulatfény is a vécében. Ez utóbbi képesség csöppet feleslegesnek tűnik, de a többi tényleg jó! Ráadás, hogy jól is néz ki, és ha vendégek jönnek, akkor várni fogod, hogy valaki elmenjen végre oda, ahova a királyok is gyalog járnak.

Nyilván erről is írtam tesztet, itt olvashatjátok: KIPRÓBÁLTUK – BLITZWOLF OKOS WC ÜLŐKE A BUTA VÉCÉDRE

A BGaab039 kuponkóddal 86 153 pénzt kérnek érte itt:

BLITZWOLF BW-ST01 OKOS WC ÜLŐKE

 


 

BlitzWolf BW-LT40 plafonlámpa

Szeptemberi BlitzWolf akciók, ha már a Xiaomi is túl drága 3

Tudom-tudom, megint egy lámpa, de lássuk be, manapság, amikor jól tesszük, ha spórolunk az árammal, egy ilyen olcsó, LED-es, keveset fogyasztó lámpát bűn lenne kihagyni. A megszokott kerek forma helyett ez szögletes. 24 wattot eszik mindössze, ezért cserébe 2200 lumen fényárammal kényeztet minket. IP54-es víz- és porelleni védelmet kapott, így kültérre is megfelelő lehet. Annyiban okos is, hogy távirényítóval vezérelhetjük, állíthatjuk a fényerőt, a színhőmérsékletet és van éjszakai takarékos mód is.

A lámpa ára a BGb5ccc3 kuponkóddal mindössze 9400 forint itt:

BlitzWolf BW-LT40 plafonlámpa

 


 

BlitzWolf BW-WS04 okos időjárásállomás

A 15+1 legjobb Blitzwolf kütyü 10 ezer alatt 6

Alapvetően nem okosabb ez sem, mint egy jobb időjárásállomás. Nagyjából a képességek is olyanok, amiket attól várnánk. Hőmérséklet bent, hőmérséklet kint (akár 3 szenzor is csatlakoztatható), légnyomás, páratartalom, előrejelzés, figyelmeztetés hideg időre, UV index, ébresztő és persze színes kijelző. Ezek a főbb képességek.

Mitől okos? Természetesen attól, hogy van benne wifi, így ha felcsatlakoztatjuk az otthoni hálózatra, akkor távolról, a telefonunkon is láthatjuk az otthoni hőmérsékleteket. Ez az okosság kiterjed arra is, hogy a mért értékeket Tuya okosotthon ökoszisztéma alatt ki tudjuk olvasni.

Az ára most a BGPSIERPNIA kuponkóddal 13 500 forint itt:

BLITZWOLF BW-WS04 OKOS IDŐJÁRÁSÁLLOMÁS

 


 

BLITZWOLF CMM2 KÁVÉFŐZŐ

BlitzWolf fesztivál - ezeket az árakat Te sem hiszed el! 3

A CMM2 egy presszógép, a szokásos karos megoldással. A kávét szűrőbe, a szűrőt karba kell tenni. Egy vagy két adag lefőzésére képes egy ütemben. Ha szeretnél igazán jó kávét készíteni, akkor érdemes mellé egy kávéörlőt is beszerezni, de persze vehetsz jobb minőségű őröltet is, azzal sem lősz mellé. A kávé minőségén túl még a a kávépogácsa szűrőben történő tömörítésével variálhatsz a végtermék ízén, krémességén.

Persze, ahogy mondtam, ennek a kávéfőzőnek nem az a lényege, hogy órákon, napokon át kisérletezhetsz a kávéval, hanem az, hogy pillanatok alatt tudsz vele krémes, habos, ízletes kávét készíteni. Ehhez a tudása is meg van. Precíz hőmérőszenzor, hogy a víz hőmérséklete mindig az ideális 92-95 fokos tartományban legyen, és maximum 20 bar nyomás, ami tényleg csak a drágább gépek sajátja.

Na, nem is szaporítom a szót tovább, olvassátok el a cikkemet, nézzétek meg a videómat a gépről: OLASZ KÁVÉZÓ A KONYHÁDBAN? BLITZWOLF KÁVÉFŐZŐ TESZT

Természetesen cseh raktárból vehetjük a BGd3cfc0 kuponkóddal 32 818 forint az ára itt:

BLITZWOLF CMM2 KÁVÉFŐZŐ

 


 

Blitzwolf BW-VP1 Pro projektor

Szeptemberi BlitzWolf akciók, ha már a Xiaomi is túl drága 4

Ez itt a Blitzwolf egyik legkisebb projektora. Leginkább azoknak merem ajánlani, akik csak most ismerkednének az otthoni mozizással és nem szeretnének erre túl sokat áldozni. A felbontása HD, a fényáram 2800 lumen, van beépített hangszóró, a trapézkorrekció vertikálisan állítható. A vetített kép átlója elérheto a 300 col-t is, tudjuk a telefonunk képernyőjét is tükrözni rá. Szóval alapvetően rendben van ez kis gép.

Szerencsére volt alkalmam kipróbálni, tesztet is írtam róla, amit itt elolvashattok, sajnos a cikk írása óta egy cseppet romlott a dollár-forint árfolyam: BLITZWOLF PROJEKTOR 25 EZER FORINTÉRT – ÖRÜLNI FOG NEKI A CSALÁD?

A projektort a BGZAFG kuponkóddal 31 500 forintért tudjátok megvásárolni itt:

Blitzwolf BW-VP1 Pro projektor

 


 

BlitzWolf BW-WA5 100 wattos hangfal

Szeptemberi BlitzWolf akciók, ha már a Xiaomi is túl drága 5

Egyre több hordozható, akkumulátoros hangfalat kínál a Blitzwolf. Ezek a tesztek alapján nem is rosszak. Vannak köztük egész kicsik, de vannak nagyobbak is, mint a WA5 jelű darab, ami nem kevesebb, mint 100 watt teljesítményt tud kipréselni magából. Méretre sem apró, persze hegy méretűnek sem mondhatjuk, mert akkor nem lehetne kényelmesen hordozni. A valamivel több, mint másfél kilós tömeghez 260 x 106 x 86 milliméteres kiterjedés társul.

A hangfalban három aktív sugárzó van, ebből a középső egy éretes, 25 milliméteres mélysugárzó. A zenét ráküldhetjük az 5.0-ás Bluetooth kapcsolaton vagy kábelen, a beépített 5000 mAh kapacitású akkumulátorral a működési idő 12 óra 50 százalékos hangerő mellett.

A hangfal ára a BG4ae6fb kuponkóddal most 32 800 forint itt:

BlitzWolf BW-WA5 100 wattos hangfal

 


 

BlitzWolf BW-GH2 fejhallgató

Szeptemberi BlitzWolf akciók, ha már a Xiaomi is túl drága 6

Az ára miatt ez a füles lehet a mai cik  egyik sztárja, hiszen ára nem éri el a 6000 forintot. Ennek ellenére nem rossz darab, hiszen nagy, kényelmes, hatalmas, 53 milliméteres membrán dolgoik benne, az impedanciája 32 Ω ±10%. Mivel ez egy gamer füles van hozzá mikrofon is, sőt RGB fényeket is kapunk.

Összességében remek belépő szintű játékos fejhallgató ez, de persze hallgathatunk rajta zenét, használhatjuk filmnézéshez, mert a nagy mebrán megfelelő mennyiségű levegőt mozgat meg a dinamikus hangzáshoz.

A vásárláshoz használd a BG42793e kuponkódot az alábbi hivatkozáson, és 5740 forintért a kosaradba tudod tenni:

BlitzWolf BW-GH2 fejhallgató

 


 

BlitzWolf BW-PC1 2500W elosztó

Szeptemberi BlitzWolf akciók, ha már a Xiaomi is túl drága 7

A kapcsolható elosztók hasznos dolgok, hiszen áramtalanítani tudunk egy gombnyomással minden rádugott eszközt. Így takarékoskodunk kicsit az árammal is. A PC1 nevű elosztó elég új darab, összesen 6 darab csatlakozót találunk rajta. Ezek közül 3 darab normál EU dugós, 230 voltos konnektor, kettő USB-A csatakozó QC3.0 gyorstöltéssel és egy darab USB TYpe-C csatlakozó PD kompatibilitással. Vagyis egy konnektorból készíthetünk hármat és tölthetünk az eszközről Androidos eszközöktől az alma logós készülékekig bármit.

Erre kupon nincs, de ingyenes szállítással a cseh raktárból 8600 forintért megrendelhetjük a linkre kattintva:

BlitzWolf BW-PC1 2500W elosztó

 


 

BLITZWOLF AIRAUX AA-SAR3 120 WATTOS SOUNDBAR MÉLYNYOMÓVAL

BlitzWolf fesztivál - ezeket az árakat Te sem hiszed el! 7

A Blitzwolf AirAux szériája egyre nagyobbra hízik. Az új márkanév alá eddig tök jó cuccokat szuszakoltak be, és ez a szokásuk nem változott az AA-SAR3 szettel sem. Soundbar terén a Blitzwolf nem ma kezdte a szakmát, jónéhány fajta kikerült már a kezük közül, de talán ez a mostani csomag a legkomolyabb ezek közül. A leírás szerint a cső is és a mélynyomó is 60 wattos, így jön össze a névben említett 120 wattocska. A leírás szerint elég sok módon tudunk hangot juttatni a szettre, ezek között ott a Bluetooth, az AUX, a HDMI(ARC), OPT és az USB.

A cuccot ki is próbáltam, írtam tesztet is és azóta is használom. A cikket itt találjátok: EZT MOST NAGYON ELTALÁLTÁK – AIRAUX AA-SAR3 SOUNDBAR TESZT

És miért került bele ebbe a válogatásba? Mindössze azért, mert újra kapható a cseh raktárból, és mert olyan kupon van hozzá, amivel magyon jó árat kapunk. A vásárláshoz használjátok a BG003bdc vagy a BG8738f2 kuponkódot, amivel a szett ára ~5000 ezer forinttal lesz olcsóbb, így 36 920 forintért tehetjük kosárba itt:

BLITZWOLF AIRAUX AA-SAR3 120 WATTOS SOUNDBAR MÉLYNYOMÓVAL

 


 

BLITZWOLF BW-UP1 USB 3.0 PENDRIVE, 32 GB

A legjobb Blitzwolf akciók februárban 4

Jelenleg a lengyel raktárból 32- és 64 GB-os darabok rendelhetők. Ahogy a nevéből látszik, USB 3.0 csatolóval rendelkeznek, vagyis az írási-, olvasási-, adatátviteli sebesség rendben lesz. Nagyjából ennyit tudok róla elmondani, na meg azt, hogy a 32 GB-os verzió a BG1f8cdd kuponkóddal csak 2400 forintba kerül itt:

BLITZWOLF BW-UP1 USB 3.0 PENDRIVE, 32 GB

 


 

BLITZWOLF BW-DLT1 ÖSSZECSUKHATÓ ASZTALI LÁMPA AKKUMULÁTORRAL

A legjobb Blitzwolf akciók februárban 9

A nevében benne os van minden fontos tulajdonsága. A beépített 3600 mAh kapacitású akkumulátornak hála nem vagyunk konnektorhoz kötve. A LED-es lámpa színhőfoka három fokozatban, 3000-4000-5000 kelvin között állítható, de természetesen állítható a fényerő is. Plusz jópont, hogy egész picire össze lehet cskni, így vihetjük magunkkal horgászathoz, kempingezéshez vagy ahova csak akarjuk.

A lámpa ára a BGa5e582 kuponkóddal 15 170 forint itt:

BLITZWOLF BW-DLT1 ÖSSZECSUKHATÓ ASZTALI LÁMPA AKKUMULÁTORRAL

 

 


 

ZÁRSZÓ

 

A végére ismét a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, nézd meg a kipróbált termékeket mozgás, működés közben is!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

A cikk írásakor minden termék Eu raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link.

Ha kínai raktárból rendelsz, akkor használd az EU Priority Line szállítási módot, a Banggood ezt vámmentesnek mondja július 1. utáni érkezésnél is. Azért biztos, ami biztos alapon úgy számolj, hogy a 399 forintos vámkezelési költséget kínaából történő rendelésnél fizetned kell majd! 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.