Válassza az Oldal lehetőséget

BlitzWolf BW-HP2 Pro – 9 ezer forint a fejhallgató 11.11-es ára

BlitzWolf BW-HP2 Pro – 10 ezer alatt a fülhallgató

A BlitzWolf BW-HP2 Pro ára nem csökkent őrült módon, a nagy akciók előtt kb. 15 százalékkal volt drágább.

BlitzWolf BW-HP2 Pro – 10 ezer alatt a fülhallgató

A BlitzWolf BW-HP2 Pro Bluetooth fejhallgató a legújabb technológiával és kiváló minőségű anyagokkal készült. Az 50 mm-es nagy méretű hangszóróval rendelkező fejhallgató mély és tiszta hangzást biztosít, míg az 1000 mAh-s akkumulátor hosszú üzemidőt garantál alacsony energiafogyasztás mellett. A fejhallgató különlegessége a késleltetésmentes hang- és képszinkronizáció, amely kifejezetten a játékosok számára lett kialakítva.

BlitzWolf BW-HP2 Pro - 9 ezer forint a fejhallgató 11.11-es ára 1

A kiváló minőségű, minden irányból érzékelő zajcsökkentő mikrofon tiszta hangminőséget biztosít telefonos hívások és chat esetén. A fejhallgató automatikusan kikapcsol, ha öt percig nincs csatlakoztatva, így megakadályozza az akkumulátor felesleges lemerülését. A kényelem is fontos szempont volt a tervezés során: az ergonomikus kialakítás, a magas minőségű PU bőr és az over-ear design hosszú órákon át kényelmes viseletet biztosít.

BlitzWolf BW-HP2 Pro - 9 ezer forint a fejhallgató 11.11-es ára 2

A fejhallgató érintésvezérléssel is rendelkezik, így egyetlen érintéssel vagy nyomással irányítható. A fekete színű, ABS+PC anyagból készült fejhallgató súlya mindössze 234 gramm tömegű, a csomagban egy 3,5 mm-es audiokábel, egy USB töltőkábel és egy kézikönyv is található.

A fülhallgató ára a BGDB069 kuponkóddal most ~ 9000 forint az alábbi hivatkozáson:

 

BlitzWolf BW-HP2 Pro Bluetooth fejhallgató

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.