Válassza az Oldal lehetőséget

Blitzwolf BW-VP11 projektor – brutál fényerő elképesztő áron

Blitzwolf BW-VP11 projektor – brutál fényerő elképesztő áron
Megérkezett a Blitzwolf új, belépő szintű vetítője, a Blitzwolf BW-VP11 és előnyére változott!

Blitzwolf BW-VP11 projektor – brutál fényerő elképesztő áron


Decemberben, egy tesztben mutattam be a Blitzwolf BW-VP1 Pro projektort, ami akkor, a legolcsóbb Blitzwolf vetítő volt.

Blitzwolf BW-VP11 projektor - brutál fényerő elképesztő áron 1

A gép az árához kiépest kimondottan szuper volt, igaz, a felbontása “csak” Hd, de 25 ezer forintért így is bőven elfogadható képminőséget kaptunk. Engem akkor meggyőzött!

Blitzwolf BW-VP11 projektor - brutál fényerő elképesztő áron 2

Most viszont megérkezett az utód, és a képességeket látva, csak a számat tátom. Az alapvető dolgok jó része nem változott, maradt a vertikális trapézkorrekció, maradt a 720p-s natív felbontás, és a maximum bevihető 1080p felbontás is. A csatlakozók számában minimális a változás, egy USB porttal többet kapunk. Fontos, hogy maradt a Wi-Fi kapcsolat is, amin keresztül a telefonunkról  közvetlenül tudjuk a képet átküldeni a vetítőre.

Blitzwolf BW-VP11 projektor - brutál fényerő elképesztő áron 3

Csökkent viszont a vetíthető kép maximális mérete. Ez számomra mindössze annyit jelent, hogy a VP1-nél megadott, a valósággal köszönőviszonyban sem nagyon lévő adatot javították, így a Blitzwolf BW-VP11 esetén már 170 colos maximális képátlót láthatunk.

Blitzwolf BW-VP11 projektor - brutál fényerő elképesztő áron 4

Most jogosan kérdezhetitek, hogy ha minden változatlan maradt, akkor miért tátom a számat! A helyzet az, hogy két igen fontos képességben történt változás, ráadásul ezek azok a képességek, amik talán a legfontosabbak. Az egyik a fényerő, ami több mint a duplájára emelkedett, így a VP1 2800 lumenjéhez képest a VP11 6000 lument tud. A másik a kontrasztarány, ami a VP1 esetén 2000:1-hez volt, ez a VP11-nél 3500:1-hez lett.

Blitzwolf BW-VP11 projektor - brutál fényerő elképesztő áron 5

Mit jelent ez a gyakorlatban? Azt, hogy a magasabb fényerő miatt a kép azonos külső fényviszonyok mellett teltebb, kontrasztosabb lesz, és elvben a színeknek is élénkebbnek kell lenniük.

Blitzwolf BW-VP11 projektor - brutál fényerő elképesztő áron 6

Ezek rendkívül fontos változások, számomra fontosabbak, mint az a tény, hogy a külső is változott. Az új doboz jobban illeszkedik a Blitzwolf projektor családba, nagyon hasonlít a nagyobb gépekre, csak persze a méret kisebb.

Blitzwolf BW-VP11 projektor - brutál fényerő elképesztő áron 7

A Blitzwolf BW-VP11 bevezető akciója jelenleg is tart, az első vásárlók 26 800 forintért tudnak lecsapni rá. Ha decemberben bizonytalan voltál, és nem vetted meg a VP1-et, akkor újfent érdemes elgondolkozni a projektor beszerzésén, de persze most már a VP11 legyen a cél!

Itt tudod megvenni:

Blitzwolf BW-VP11 projektor

Hasonló tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.