Válassza az Oldal lehetőséget

CES – A Samsung TV-t hajlít!

Mukodj! – kiabálta a parafenomén a TV-nek, azon pedig megjelent a kép. Hajlott volt mint az egyszeri öregasszony háta, de legalább érdekes, mint a Ford B Max semmire se jó tolóajtaja. Mit nekünk 4K, kiabálta a Samsung termékmenedzsere, amikor mi már tévét is tudunk hajlítani?

Curved OLED_TV_Model_Photo_2_1

Lássuk mit ír a sajtóanyag!

 

“A Samsung a CES-en bemutatta az otthoni szórakozás világát forradalmasító hajlított képernyőjű OLED TV-jét. A készülék hajlított OLED panele panorámahatást, és minden eddiginél valósághűbb látványt nyújt.

Curved OLED_TV_Model_Photo_5

 

Az OLED technológia és a panorámalátvány ötvözése az eddigi legjobb házimozis élményt garantálja. A jobb és bal oldalon kissé meghajlított kivitelezés a televízión látható kép szélét és közepét is azonos távolságban tárja a néző szeme elé, ami az eddigieknél kényelmesebb az emberi szem számára.

Curved OLED-TV_1

„A Samsung úttörő szerepet játszik a televíziós innovációk területén, elkötelezett az olyan megoldások fejlesztése iránt, amelyeket a felhasználók jelenleg még el sem tudnak képzelni. A világ első hajlított képernyőjű OLED TV-jével minden eddiginél kiválóbb házimozis élményt kívánunk eljuttatni a felhasználók otthonába” – mondta a CES-en HS Kim, a Samsung Visual Display üzletágának alelnöke.”

 

 

Hát ennyi! Jövőre, de legkésőbb két év múlva már ilyen kell majd a hitelre tévét vásárló népnek.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.