Válassza az Oldal lehetőséget

Dobjátok a padlóla le, de dulván! STYLISTIC M702

Dobjátok a padlóla le, de dulván! STYLISTIC M702

A Fujitsu a barcelonai Mobile World Congressen mutatta be a sokak által várt STYLISTIC M702 táblagépet. A fokozott igénybevételre tervezett (semi-ruggedized) Android 4-alapú eszköz olyan helyeken is használható, ahol a normál otthoni noteszgépeket tönkretenné a víz, vagy eltömítené a por. Az új modell olcsóbb és könnyebb a szélsőséges igénybevételre tervezett (fully ruggedized) noteszgépeknél.

Folio Case_STYLISTIC_M702_scr

 

A mobil elektronikai eszközök nélkülözhetetlenné váltak a produktív mobil munkavégzéshez – ugyanakkor meglehetősen törékenyek és könnyen megsérülnek. A Fujitsu új táblagépe ezt a dilemmát feloldva zavartalan működést ígér a munkatársaik számára mobil eszközöket vásárló vállalatoknak. A Fujitsu fokozott igénybevételre tervezett, új androidos modellje az irodában és út közben is jól tűri a napi használat viszontagságait.

Cradle STYLISTIC_M702_-_dynamic

A produktivitást fokozó Fujitsu STYLISTIC M702 kifejezetten olyan üzleti felhasználók számára készült, akik munkaidejük jelentős részét irodán kívül töltik. Az egész napos akkumulátor-üzemidő a bővülő Fujitsu STYLISTIC üzleti táblagép-kínálat egyik új jellemzője. A mindössze 590 grammos STYLISTIC M702 egész nap jól hordozható, és sem mobilitás, sem pedig tartósság terén nem kényszeríti kompromisszumra gazdáját.

Cradle STYLISTIC_M702_

A fokozott igénybevételre tervezett ház és a karcálló üveg védi a STYLISTIC M702-őt az ütődéstől és a karcolódástól. A víz- és porállóságnak köszönhetően az építészek, a műszaki rajzolók és a kivitelezők a szélnek és csapadéknak kitett építési területeken is biztonságosan hozzáférhetnek az elektronikus kiviteli tervekhez. A terepre kiszálló biztosítási kárfelmérők akár a hurrikán sújtotta helyszínen, rögtön a katasztrófa után elkészíthetik a jelentést és felvehetik az adatokat az innovatív új táblagéppel. A gyári vagy építőipari dolgozók helyben hozzáférnek a tervekhez és a megrendelésekhez a beépített 4G és Wi-Fi csatlakozáson keresztül és akár vissza is igazolhatják őket az integrált NFC funkcióval anélkül, hogy tartaniuk kellene a por vagy a nedvesség káros hatásától.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.