Válassza az Oldal lehetőséget

Doogee N20 – tripla hátlapi kamera, teljes HD kijelző és 8 magos proci 100 dollárért!

Doogee N20 – tripla hátlapi kamera, teljes HD kijelző és 8 magos proci 100 dollárért!

Olvasóink szeretik a Doogee telefonjait, így legnagyobb örömünkre újabb verhetetlen ajánlatot kaptunk tőlük!

Doogee N20 - tripla hátlapi kamera, teljes HD kijelző és 8 magos proci 100 dollárért! 1

A nyár elejének egyik legjobb ár-teljesítmény aránnyal rendelkező mobilja volt a Doogee N10, de a most bemutatkozó új telefon, ha lehet, még ennél is tökéletesebb választás!

Doogee N20 - tripla hátlapi kamera, teljes HD kijelző és 8 magos proci 100 dollárért! 2

A Doogee N20 a mai trendeknek megfelelően már négy kamerát kapott, ezek kötül három hátul, egy pedig elől kapott helyet. A kijelző hatalmas, 6,3 colos, felbontása FHD+, vagyis 2280 x 1080 pixel felbontású. A képet csak egy apró, a szelfikamerát rejtő csepp alakú kamerasziget töri meg, így a teljes kijelzős élmény szinte zavartalan.

Doogee N20 - tripla hátlapi kamera, teljes HD kijelző és 8 magos proci 100 dollárért! 3

A készülék lelke a modern Heliop P23-as központi egység, amiben nyolcmagos processzor dolgozik. Nem lesz hiány memóriában sem, a 4 GB memóriát és 64 GB beépített tárat találunk. Azt gondolom, hogy ez a kapacitás manapság mindenre elég lesz, sőt, a következő néhány évben sem lesz probléma a sebességgel.

A hardver tehát tökéletes, de a legérdekesebb mégis a hátlap, ahol három kamera dolgozik. A 16 megapixeles főkamera mellé két 8 megapixeles egységet kapunk, ráadásul nem maradt ki a rázkódáscsökkentés sem. A 16 megapixeles kamera kapott mesterséges intelligencia támogatást is. Az egyik 8 megapixeles egység a tökéletes mélységelmosásért felel, míg a másik egy ultra széles látószögű fényképező, ami a 130 fokos látószögnek hála tökéletes lehet beltéri fényképek készítéséhez. Az előlapon található szelfi egység 16 megapixeles.

Doogee N20 - tripla hátlapi kamera, teljes HD kijelző és 8 magos proci 100 dollárért! 4

A telefon természetesen az egyéb képességek terén is tökéletes, megkapjuk a szokásos szenzorokat, a wifit és a Bluetooth kapcsolatot, navigációhoz pedig a GPS támogatást. Kiemelendő még az átlag feletti akkumulátor, aminek kapacitása 4350 mAh. Természetesen nem maradt ki a B20 800 MHz-es LTE sáv támogatása sem, így Magyarországon is használható a 4G mobilhálózat.

Doogee N20 - tripla hátlapi kamera, teljes HD kijelző és 8 magos proci 100 dollárért! 5

A telefonnak jelenleg zajlik a bevezető akciója, amiben 99,99 dollárért, vagyis 29 800 forintért tehetjük kosárba. Ezen az áron már csak nagyjából 100 készülék eladó, utána az ár 35 800 forintra emelkedik. Persze még ez is nagyon kedvező, de miért ne használjuk ki az alacsonyabb árat!

A három színben megvásárolható telefon szállítása szeptember 10-én kezdődik, a vámmentes EU Priority Line szállítás költsége 1100 forint.

A bevezető akció részleteit itt találod:

Doogee N20 bevezető akció

Itt tudod megvenni:

Doogee N20 – tripla hátlapi kamera, teljes HD kijelző és 8 magos proci 100 dollárért!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.