Válassza az Oldal lehetőséget

Douxlife GC-RC03 gamerszék – ez megrezgeti a hátsódat!

Douxlife GC-RC03 gamerszék – ez megrezgeti a hátsódat!

Erős masszázsra ne számíts a Douxlife GC-RC03-tól, de szunyókálni jó benne, miközben rezgeti a hátsómat.

Douxlife GC-RC03 gamerszék – ez megrezgeti a hátsódat!

A Douxlife GC-RC03 játékszék egy tökéletes példája annak, hogyan lehet ötvözni a kényelmet és a funkcionalitást egyetlen termékben. Ez a szék nem csupán egy ülőalkalmatosság; egy masszírozó funkcióval kiegészített ergonomikus “fotel”, amely a hosszú játékok vagy irodai munka során is képes ellazítani és kényeztetni a felhasználót. Az egyedi tervezésű PU bőrborítás és a magas sűrűségű sztereotíp pamut töltet biztosítja a tartósságot és a komfortot, míg a 175°-ig dönthető háttámla, a 10 cm-es magasságállítás, és a levehető fej/nyak- és deréktámaszok a személyre szabhatóság új szintjét nyújtják.

Douxlife GC-RC03 masszírozós gamerszék teszt 2

Masszázs a Munka és Játék Közepette

A GC-RC03 széken található masszázs funkció olyan, mintha egy személyes, bár nem túl erős masszőr állna rendelkezésedre bármikor. A nyak, hát, derék és comb részekre kiterjedő masszázs, öt különböző módban – pulzálás, nyomás, hullám, automatikus és normál –, négy különböző masszázs terület váltásával, három időzítési beállítással és két intenzitás szabályozással, biztosítja, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb beállítást.

Douxlife GC-RC03 masszírozós gamerszék teszt 3

Több Mint Csak Egy Játékszék

Ez a szék több, mint egy egyszerű játékszék, hiszen a kényelem és a praktikum tökéletes egyensúlyát kínálja. A 360°-ban forgatható kialakítás, a magasság állíthatóság, a kihúzható lábtartó, az állítható fejtámasz, az elfordítható és dönthető mechanizmus, mind hozzájárulnak, hogy a szék a lehető legkomfortosabb élményt nyújtsa, függetlenül attól, hogy épp munkával vagy játékkal töltjük az időnket.

Douxlife GC-RC03 masszírozós gamerszék teszt 4

Anyagok és Biztonság

A szék alapja egy magas minőségű acélvázon nyugszik, amely akár 150 kg/330 lbs súlyt is képes tartani, így garantálva a termék stabilitását és tartósságát. Az újonnan fejlesztett egyedi anyagok, mint például a magas sűrűségű stílusos pamut és az új, személyre szabott PU bőr borítás, nemcsak hogy kényelmesek, de hosszú távon is megőrzik formájukat és komfortjukat.

Douxlife GC-RC03 masszírozós gamerszék teszt 8

Vásárlói Vélemények

A Douxlife GC-RC03 játékszékkel kapcsolatos vásárlói visszajelzések többnyire pozitívak. Sokan kiemelik a szék kényelmét, a masszázs funkció kellemes élményét, az egyszerű összeszerelhetőséget, és az ár-érték arány kiválóságát. Egyes vásárlók megjegyzik, hogy a távirányító gombok néha zajosak lehetnek, és hogy a szék bizonyos esetekben nem biztosít elegendő támaszt nagyon magas vagy nehéz felhasználók számára.

Douxlife GC-RC03 masszírozós gamerszék teszt 20

Összegzés

A Douxlife GC-RC03 játékszék ideális választás mindazok számára, akik egy multifunkcionális, kényelmes és tartós széket keresnek, amely képes ellazítani és támogatni őket hosszú munka- vagy játékórák során. A masszázs funkcióval felszerelt, ergonómiailag tervezett szék biztosítja, hogy a felhasználók mindig a legmagasabb szintű kényelemben és támogatásban részesüljenek.

Fontosabb képességek:

  • Masszázs Funkció: Nyak, hát, derék és comb részekre kiterjedő masszázs, öt különböző masszázs mód, négy masszázs terület, három időzítési lehetőség és két intenzitás beállítás.
  • Multifunkcionalitás: 360°-ban forgatható, 10 cm-es magasságállítási lehetőség, kihúzható lábtartó, állítható fejtámasz, és max 175°-ig dönthető háttámla.
  • Prémium Anyagok: Egyedi tervezésű PU bőr, magas sűrűségű stílusos pamut töltet az ülésekben és a háttámlában.
  • Robusztus Kialakítás: Magas minőségű acélváz, amely akár 150 kg/330 lbs súlyt is képes tartani, biztosítva ezzel a termék stabilitását és tartósságát.
  • Biztonság: Két vezérlőrúd a biztonságos és stabil ülésmagasság-állításhoz és háttámla-dőlésszög-állításhoz.
  • Könnyű Összeszerelés: A csomag tartalmaz minden szükséges alkatrészt és utasítást az egyszerű összeszereléshez.
  • Garancia: 1 év termékgarancia, gyors és megbízható ügyfélszolgálat.
  • Szállítás: 5-7 munkanapos szállítási idő CZ raktárból.

A széket megrendelés esetén cseh raktárból küldik, a BGAPRH059 kuponkóddal most 7000 forint kedvezményt kapunk az árból, így pedig 43 400 forintért hozhatjuk el innen:

 

Douxlife GC-RC03 gamerszék

 

Cikkem a székről itt olvasható: DOUXLIFE GC-RC03 MASSZÍROZÓS GAMERSZÉK TESZT

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.