Válassza az Oldal lehetőséget

EISA-díjas az LG hajlított OLED TV-je

EISA-díjas az LG hajlított OLED TV-je

Az LG Electronics (LG) jelentős eredményt ért el az EISA (European Imaging and Sound Association) idei díjátadóján: 55EA9800-as CURVED OLED TV-je elnyerte az „Európa legjobb dizájn tévéje 2013–2014″ (2013-2014 European Design TV) elismerést.

EISA-díjas az LG hajlított OLED TV-je

Az LG ívelt, IMAX-szerű képernyővel rendelkező, forradalmian új ívelt OLED TV-je egy szemet gyönyörködtető mérnöki remekmű. A lenyűgözően vékony, mindössze 4 mm-es ívelt OLED TV kézzelfogható eredménye az LG azon törekvésének, hogy az OLED technológia a kereskedelmi forgalomban kapható, nagyméretű kijelzők körében is elterjedjen.

55EA98-02

 

Az LG által fejlesztett televíziónak ergonomikus íve révén olyan vizuális élményben lehet részünk, amit eddig csak speciális vetítőtermekben élhettünk át. Az elegáns, ultravékony televízió különleges megjelenése jelentős részben az OLED technológiának köszönhető. Az LG WRGB OLED képalkotás kivételesen élethű színekkel és kiváló kontrasztaránnyal hoz létre minden képzeletet felülmúló képminőséget. A keskeny, 55″-es (~140 cm) átmérőjű képernyőt egy szénszállal erősített műanyag (CFRP) hátlap tartja, ami a védelem mellett a készülék pillekönnyű súlyáért is felel.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.