Válassza az Oldal lehetőséget

BLITZWILL BW-PLT1 – csillagos ég a plafonodon

BLITZWILL BW-PLT1 – csillagos ég a plafonodon

Igazából elég messze van a valós csillagos égtől, de így is nagyon hangulatos.

BLITZWILL BW-PLT1 – csillagos ég a plafonodon

BLITZWILL BW-PLT1 Smart Star Projector egy modern, intelligens csillagprojektor, amely az otthoni kényelmet és a csillagos égbolt varázsát hozza el közvetlenül a nappaliba vagy hálószobába. A készülék egy olyan fejlett változata a korábbi modelleknek, amely számos új funkcióval bővült, így még inkább képes személyre szabott élményt nyújtani. A projektor egyik legfőbb jellemzője, hogy képes a zenére szinkronizálni a fényhatásokat. Ha a zene hangereje eléri a 60 decibelt, a fények ritmusa automatikusan igazodik a zene üteméhez, teremtve ezzel egy dinamikus látványt. A készülék 16 előre beállított jelenetmóddal rendelkezik, amelyek között váltogatva különböző hangulatokat teremthetünk, legyen szó egy nyugtató estéről vagy egy pezsdítő partiról.

BLITZWILL BW-PLT1 - csillagos ég a plafonodon 1

Az intelligens alkalmazáson keresztül könnyedén szabályozhatjuk a projektor fényerejét, a csillagok forgási sebességét, a színek változását és a ködhatás kontrasztját. Az alkalmazás segítségével a felhasználók testre szabhatják a fényhatásokat, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb beállítást. A csillagprojektor hangvezérléssel is rendelkezik, így az Amazon Echo vagy a Google Home okos otthoni központokkal összekapcsolva egyszerű hangutasításokkal irányíthatjuk. A készülék működési hőmérséklete -10 és 40 Celsius fok között van, így széles körű környezeti feltételek között használható.

BLITZWILL BW-PLT1 - csillagos ég a plafonodon 2

A csomag tartalmaz egy USB kábelt és egy felhasználói kézikönyvet is, amely segít a gyors és egyszerű beállításban. A projektor méretei 151 x 78 x 151 mm, így könnyen elfér az asztalon vagy a polcon, nem foglal sok helyet. Összességében a BLITZWILL® BW-PLT1 Smart Star Projector egy kiváló választás azok számára, akik szeretnék otthonukat egy kis csillagfénybe borítani, legyen szó egy romantikus estéről, egy nyugtató alvás előtti rutinról vagy egy szórakoztató partiról. Az intelligens funkciók és a könnyű kezelhetőség garantálja, hogy mindenki számára elérhető legyen ez a csodálatos élmény.

Ami a jó a dologban az még az ára. Megrendelés esetén cseh raktárból szállítják, és ha használod a BGDB009 kuponkódot, akkor 10 750 forintért a tiéd lehet az alábbi hivatkozáson:

 

BLITZWILL BW-PLT1 Smart Star Projector

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.