Válassza az Oldal lehetőséget

Jobb, mint a Fekete péntek – elmondom, hogy működik a szinglik napja (11.11)

Jobb, mint a Fekete péntek – elmondom, hogy működik a szinglik napja (11.11)

Ami nyugaton a Fekete péntek, az keleten a szinglik napja. Azt mondják, hogy a hagyomány szerint ezen a napon az egyedülállók ajándékozzák meg magukat, ami szerintem nem teljesen igaz.

Jobb, mint a Fekete péntek – elmondom, hogy működik a szinglik napja (11.11)

Persze évekkel ezelőtt jöttek a hírek, hogy a nagy kínai demográfiai bumm ideje alatt nagyon sok bébi született, és ahogy az lenni szokott lányból jóval több, mint fiúból. Ezért aztán (meg másé okok miatt is), a fiú gyerek volt a gyerek, a lány meg csak úgy jött. A vége a dolognak az lett, hogy sok lánynak nem jutott fiú, a rendszer meg nem nagyon engedett más választást, szóval lett sok szingli.

Ha innen nézzük a 11.11 eredet történetét akár igaz is lehet, de szerintem ennek a fele sem igaz.

Azt gondolom, hogy a 11.11 inkább a kínai marketing gyereke, amivel válaszolni akartak a Fekete péntekre. Azért van előbb (fekete péntek november utolsó péntekje), mert az európai és amerikai vevők november közepéig még tudtak úgy rendelni Kínából, hogy az ajándék karácsonykor a fa alatt legyen.

Mára a dolog kicsit idejét múlt lett, mert a kínai áruházak rengeteg raktárral rendelkeznek a világ minden táján, így az EU-ban is és az USA-ban is, szóval vásárolhatnánk akár Mikuláskor is, az ajándék akkor is megérkezne.

De a marketing már csak ilyen. A 11.11 beleégett az emberek tudatába, így a nagy kínai áruházak továbbra is ekkor, november 11-én tartják a legnagyobb leértékeléseket.

Ami lényeges még, hogy 11.11 tényleg csak egy nap van az évben. Nem olyan, mint a Fekete péntek, ami egész novembert kitölti (minden nap péntek), sőt, előfordul, hogy egyes kereskedők nyáron is Fekete pénteket tartanak, mintha ez valami varázsszó lenne, amitől nyár derekán is náluk hagyjuk minden pénzünket.

Na, ennyit a történelmi áttekintésről következzen a lényeg! Ebben a leírásban a Banggood áruház kedvezményeit veszem sorra, de alapvetően máshol is hasonló dolgokra számíthatunk.

 • Az új felhasználókat mindenhol szeretik, ők általában kapnak valami plusz kedvezményt. Esetünkben, ha regisztrálsz az áruházba, akkor kapsz 4 dollár (~1400 forint) extra kedvezményt, amit az első vásárláskor vagy a regisztrációt követő 48 órában felhasználhatsz.
 • Régi felhasználók számára lesz egy véletlenszerű kedvezmény. Nem lesz mindenkinek, és maximum 12 dollárig terjed az értéke. Csak akkor fogod tudni, hogy éppen kapsz-e kedvezményt, ha a kiválasztott terméket beteszed a kosárba, belépsz a pénztárba. Ilyenkor, az esetleges kedvezményről egy felugró ablakból kapsz értesítést. Hogy ki kap és ki nem tényleg teljesen véletlenszerű lesz.
 • Lesz kedvezmény azoknak is, akik Paypal segítségével fizetnek. Ők a következő kedvezményekben részesülnek:
  • November 8-tól november 10-ig: 120 dolláros vásárlás felett plusz 6 dollár kedvezmény, 250 dolláros vásárlás felett plusz 10 dollár kedvezmény, 600 dolláros vásárlás felett plusz 20 dollár kedvezmény
  • 11-én: 120 dolláros vásárlás felett plusz 8 dollár kedvezmény, 250 dolláros vásárlás felett plusz 12 dollár kedvezmény, 600 dolláros vásárlás felett plusz 25 dollár kedvezmény

Nagyon lényeges, hogy ezek a kedvezmények összeadódhatnak, sőt, ezek összeadódnak az esetleg elérhető kuponos kedvezményekkel is. Ez azt jelenti, hogy új regisztrálóként Paypal-t használva az amúgy is akciós árból akár 24 dollár plusz kedvezményt is kaphatsz, vagy 11-én akár 29 dollár (10 500 Ft) plusz kedvezményt is.

Egy dolog még, ezen a linken megtaláltok egy rakat akciót, ezek jó része két nap múlva, vagyis november 8-án élesedik majd:

Banggood 11.11 akciók

Oké, röviden ennyi, de persze van még egy rakat egyéb mindenféle apróság is, Facebookos játék, rengeteg kupon, első 50 vásárlónak járó kedvezmény, stb. stb. stb. Felsorolni is nehéz mindent. Szerencsére az áruház készített egy elég komplett és mégis kompakt leírást, linkekkel, képekkel, menetrendekkel az akciókhoz. Ezeket az adatokat az alábbi képre kattintva tudjátok megnézni:

Jobb, mint a Fekete péntek – elmondom, hogy működik a szinglik napja (11.11) 1

Ehhez a leíráshoz kaptam néhány „beetető akciót is. Vagyis olyanokat, amik mutatják majd, hogy milyen árakon vásárolhatunk. Az áruház 5 terméket jelölt ki erre a célra. Fontos tudni, hogy ennél az 5 terméknél, ha kifogyott az akciós készlet, akkor folytatásra nem számíthatunk. Amúgy, persze 11.11 alkalmából minden így szokott működni, mert napok alatt képesek a raktárak kiürülni.

Íme az 5 kiemelt akció ehhez a cikkhez:

1. termék: BlitzHome SV2209 Sous Vide Főző

Jobb, mint a Fekete péntek – elmondom, hogy működik a szinglik napja (11.11) 2

A BlitzHome SV2209 egy intelligens sous vide főző, amelyet azoknak terveztek, akik szeretik a precíziós főzési technikákat. A 1100 wattos teljesítményű készülék lehetővé teszi, hogy az ételeket a hőmérséklet egy tized Celsius-fokos pontossággal szabályozva készítsük el, így az eredmény mindig tökéletesen ízletes és omlós lesz. A 25°C-tól 92,5°C-ig terjedő hőmérséklettartományban dolgozik, és akár 12 literes edényekben is használható. A készülék távolról, egy okostelefonos alkalmazáson keresztül is irányítható, így még kényelmesebb a használata. A légzésfény emlékeztető funkció segít nyomon követni az étel főzési folyamatát. A készülék méretei 383 x 72 x 72 milliméter, súlya pedig 1,1 kilogramm.

A készülék ára a mostani 11.11-es BGDB003 kuponkóddal 20 000 forint helyett 14 600 forint az alábbi hivatkozáson:

BlitzHome SV2209 Sous Vide Főző

 


 

2. termék: iMars X5 Autós Fedélzeti Kamera

Jobb, mint a Fekete péntek – elmondom, hogy működik a szinglik napja (11.11) 3

Az iMars X5 egy kompakt autós kamera, amely 1080p felbontású, éles képeket rögzít. A 140 fokos látószögű objektívje széles területet ölel fel, így semmi sem marad rejtve előle az úton. Az autó indításával automatikusan aktiválódik, és folyamatosan rögzíti az út minden pillanatát. A beépített G-szenzor az ütközések esetén automatikusan lezárja és megőrzi a felvételeket. A kamera éjjellátó funkcióval is rendelkezik, és az ACC kábel segítségével 24 órás parkolófigyelést is támogat. A kamera méretei 8 x 4,5 x 2,4 centiméter, súlya pedig 60 gramm.

A kamera ára 10 750 foirnt helyett most mindössze 8600 forint a BG5b1787 kuponkóddal itt:

iMars X5 Autós Fedélzeti Kamera

 


 

3. termék: Proscenic P11 Okos Vezeték Nélküli Porszívó

Jobb, mint a Fekete péntek – elmondom, hogy működik a szinglik napja (11.11) 4

A Proscenic P11 egy erőteljes, vezeték nélküli porszívó, amely akár 30 000 Pa szívóerővel képes eltávolítani a port és a szőrszálakat. A 450 wattos motorral rendelkező készülék három különböző üzemmódban működik, és a beépített akkumulátor akár 60 percig tartó működést biztosít egyetlen töltéssel. Az telefonos alkalmazáson keresztül nyomon követhetjük a tisztítási módokat és az akkumulátor állapotát.

Ez a gép jelenleg a legjobb ár-teljesítmény értékkel rendelkező állóporszívó a piacon, hazai boltokban ilyen összegért leginkább csak vezetékes vagy jóval gyengébb porszívók kaphatók. A gépet cseh raktárból szállítják, ha megrendeled. Ára a BGROCTPS11 kuponkóddal 45 200 forint helyett mindössze 34 700 forint az alábbi linkre kattintva:

Proscenic P11 Okos Vezeték Nélküli Porszívó

 


 

4. termék: 190T Motoros Védőponyva

Jobb, mint a Fekete péntek – elmondom, hogy működik a szinglik napja (11.11) 5

Ez a motoros védőhuzat kiváló védelmet nyújt a motoroknak és elektromos kerékpároknak az időjárás viszontagságai ellen. A 190T poliészter taffeta anyagból készült, vízálló és UV-védett huzat minden méretű motorra illeszkedik, és könnyen felhelyezhető és eltávolítható. Az IPX6 vízállósági szint biztosítja, hogy a motor védve legyen a por, eső és hó ellen.

A hat különböző méretben kapható ponyva ára a BG44fcd5 kuponkóddal csupán 7880 forint az alábbi hivatkozáson:

190T Motoros Védőponyva

 


 

5. termék: POPDEER PD-JX1 autós indító akkumulátor

Jobb, mint a Fekete péntek – elmondom, hogy működik a szinglik napja (11.11) 6

A POPDEER PD-JX1 egy kompakt méretű, hordozható autós indítókészülék, amely 15000 mAh kapacitású akkumulátorral és 1500 A csúcsárammal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén beindítsa az autó akkumulátorát. Kisméretű és könnyű kialakításának köszönhetően könnyen tárolható a járműben, és számos biztonsági funkcióval van ellátva, mint például rövidzárlat-, túláram- és túltöltés elleni védelem, így használata biztonságos és megbízható. A beépített LED zseblámpa sürgősségi fényforrásként szolgálhat sötét vagy alacsony fényviszonyok között.

Ennek a zsebbikának is lement az ára, a BG4e9c29 kuponkóddal 17 900 forint helyett 14 300 forint az alábbi hivatkozáson:

POPDEER PD-JX1 autós indító akkumulátor

 


A cikk végére még egy fontos dolog, az egyik, hogy tudod a kupont felhasználni.

HOGY VÁSÁROLJ KUPONNAL A BANGGOOD ÁRUHÁZBAN?

 1. Nyisd meg a termékoldalt a lenti listában a termék nevére kattintva

 2. Kattints az „Buy Now”, majd a megnyíló ablak jobb felső részén a „Discounts” alatt, a „Coupons” sorra

 3. Az „Input coupon code” mezőbe másold be a kuponkódot, és használd a „Use” gombot.

 4. Ezután jöhet a “Place Order” gomb, és befejezheted a vásárlást.


 

A legvégére pedig a szokásos dolgok, vagyis:

Elindult karácsonyi nyereményjátékunk, amiben 20 értékes nyereményt sorsolunk ki, többek között projektorokat és tabletet is. Ha szeretnél nyerni vagy szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

 

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.