Válassza az Oldal lehetőséget

November 5-én, hétfőn indul a kínai Fekete Péntek, a 11.11!

November 5-én, hétfőn indul a kínai Fekete Péntek, a 11.11!

Kínában a szinglik napja, november 11, vagyis 11.11 a legdurvább akciók napja, de kedvenc ruházunkban már holnap kezdődik az ereszd el a hajamat!

November 5-én, hétfőn indul a kínai Fekete Péntek, a 11.11!

Ez az időszak a legjobb azok számára, akik karácsonyi ajándékot szeretnének vásárolni, mert egyrészről most a legolcsóbb minden, más részről amit most megrendelünk még ideérhet karácsonyig. Szóval gatyákat felkötni, pénztárcákat előkészíteni, ha most lemaradsz egy évig várhatsz megint!

A GearBesten a felkészülés 11-ére már hétfőn, vagyis ötödikén elkezdődik. A cikk végén található linkra kattintva megtaláltok mindent, értelem szerűen, ahol Coming Soon a felirat, ott még nem indult el a promóció. Vegyük sorra mire számíthatunk a november 5. és 10. közötti időszakban!

 • 1,000,000,000 Coupon Rain – Igazi kuponeső, minden nap 9-, 13-, 17-, 23 órakor szerezhetjük majd meg a kuponokat, amiket később a vásárlásainknál válthatjuk be. 
  (Tipp: szerezzetek meg minden kupont amit csak tudtok, mert a kupon lejártáig használható, nem tudhatod neked vagy valamelyik ismerősödnek nem lesz-e szüksége rá!)
 • Pay $1.11 for products worth $111.11? It exixst – 111 dollár kedvezmény, ha 11,11 dollár feéett vásárolsz, 100 dollár kedvezmény, ha 199 dollár felett vásárolsz és 50 dollár kedvezmény, ha 99 dollár felett vásárolsz!
 • Pre-order Massive Growth – Fizess előleget és vásárolj olcsóbban! 5-10 dollárnyi előleget kell fizetned a termékre, amit később meg szeretnél venni, az előlegért cserébe kedvezményes árat kapsz. A legnagyobb kedvezmény 10 dollár előlegért 992 dollár lesz!
 • Estimate 5 Days Arrival – Vásárolj és 5 munkanap alatt nálad lesz a termék! A francia, spanyol, lengyel és cseh raktárakból vásárolva 88 dollár felett 10 dollár kedvezményt kapsz, és hamar megérkezik amit rendselsz!
 • Top-seller Hunting – Vadászd le a neves gyártók termékeit! Az év legjobb árai a legjobb cuccokért, de vigyázz, az akciós termékek köre nagyon limitált lesz!
 • $9.99 Any 3 Items – Az akciós termékek egy részénél, ha kiválasztassz 3 darabot garantáltan nem kell 9,99 dollárnál többet fiezetned, egy másik csoportnál 3 szabadon választott termék nem lehet több, mint 49 dollár!
 • Amazing Lucky Bags – Itt vannak a csodálatos zsákbamacska csomagok! 1,99 dollártól 49,99 dolláros árig választhatsz csomagot, amiről tudod, hogy milyen termékkörhöz tartozó árú van benne, de hogy pontosan mi, az csak akkor derül ki, amikor meghozza a postás. A zsákbamacskában lévő termékek jóval olcsóbban érkeznek, mint a rendes áruházi áruk!
 • Top Brands Deal –  A legjobb üzletek a TOP gyártók termékeire!
 • 50% OFF Add-on – 30 dollár felerri vásárlásnál 3 dolláros kiegészítő, 60 dollár felett 9 dolláros kiegészítő választható a megrendelt termék mellé.
 • Buy 1 get 1 free – Egyet fizetsz, kettőt kapsz! Ha innen vásárolsz valamit választhatsz mellé egy ajándékot!

Az akciók leírását itt találjátok: GearBest 11.11 leírás

Az éppen futó akciókat pedig itt: GearBest 11.11 akciók …és ki tudja, lehet, hogy még velem is összefuthattok a GearBest oldalán! 😉

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.