Válassza az Oldal lehetőséget

Csináld magad robot Gearbest módra!

Csináld magad robot Gearbest módra!

A szórakozva tanulás új szintjére léphetünk ezzel a különleges robottal, mely ötletes módon fejleszti a lurkókat: képzelőerő, kézügyesség, térlátás stb.

rc játék

 

137pcs DIY Remote Control Robot Educational Building Block Toy – MULTI – 24,99 dollár

 

A távirányítású szerkezet összesen 137 egyedi darabból épül fel (ideális esetben), szóval könnyen lehet, hogy az összeszerelés a család apraját-nagyját leköti majd, de ez egyáltalán nem tűnik hátránynak. Így a karácsony közeledtével halkan megjegyezzük, ez az ajándéktárgy roppant kifinomult módja annak, hogy bevezessük gyermekünket a STEM (tudomány, technológia, mérnöktudomány és matematika) csodálatos világába, hiszen itt most egy olyan játékról van szó, mely egyszerre tanít és kikapcsol!

Főbb specifikációk:
  • Színes építőelemek az egyszerű kezelhetőség és a könnyebb összeszerelhetőség érdekében;
  • Gyermekbarát, biztonságos anyagokból készült;
  • Nagyszerű eszköz arra, hogy megismertessük gyermekünkkel a robotika és a technológia alapjait;
  • Rendkívül pozitív hatással van a kognitív képességekre, mint például: türelem, koncentráció és kommunikáció.

Ha végeztünk az összeépítéssel – ami egyébként biztosan eltart néhány óráig –, akkor a mellékelt távirányítóval életre kelthetjük a szerkezetet. A távvezérlés 10 méteres hatókörben működik, a következő lehetőségekkel: előre- és hátramenet, illetve balra és jobbra történő mozgás.

Összegzés

Ez a termék azért keltette fel érdeklődésünket, mert egyrészt mindenki számára elérhető áron fut (most épp 40%-os kedvezmény mellett), másrészt nagyszerű tervezésének köszönhetően kiválóan ötvözi a tanulást és a szórakozást, fejleszti a kreativitást és a térlátást, azonkívül betekintést nyújt a technológia, valamint a robotika területére. Véleményünk szerint ennek a sokoldalú játéknak mindenképpen érdemes némi helyet szorítani a fa alatt…