Válassza az Oldal lehetőséget

Ennél olcsóbb már nem lesz az iMars X5 fedélzeti kamera! – csak 8600 forint!

10 ezer alatt adják az iMars X5 fedélzeti kamerát

1080p felbontás, wifi képmegosztás meg egy csomó extra, ehhez képest az ára a béka feneke alatt van.

10 ezer alatt adják az iMars X5 fedélzeti kamerát


Elindult karácsonyi nyereményjátékunk, 20 értékes ajándékot sorsolunk ki még karácsony előtt Facebook csoportunkban. Tablet, projektor, tv-box és egy csomó más érdekesség. Csatlakozz 18 ezres közösségünkhöz Te is!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk.

HOC TV YOUTUBE CSATORNA


 

Az iMars X5 autós fedélzeti kamera egy kiváló eszköz, amely 1080p felbontásban rögzíti az út minden pillanatát. A kamera 140 fokos széles látószögű lencsével rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy az út nagyobb részét láthassuk, így több információt kaphatunk a közlekedési helyzetről. Az X5 modell automatikusan elkezd felvenni, amint az autót elindítjuk, így biztos lehetünk benne, hogy egyetlen fontos pillanat sem marad rögzítés nélkül.

Ennél olcsóbb már nem lesz az iMars X5 fedélzeti kamera! - csak 8600 forint! 1

Az eszköz loop felvételi funkcióval is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy amikor a memóriakártya megtelik, automatikusan felülírja a legrégebbi felvételeket. Ez folyamatos rögzítést tesz lehetővé anélkül, hogy manuálisan kellene törölni az adatokat. A beépített G-szenzor érzékeli az ütközéseket és automatikusan lezárja az adott felvételt, így bizonyítékul szolgálhat egy esetleges baleset esetén.

Ennél olcsóbb már nem lesz az iMars X5 fedélzeti kamera! - csak 8600 forint! 2

Az X5 kamera HD éjjellátó funkcióval is fel van szerelve, amely lehetővé teszi, hogy sötétben is tiszta és éles képeket készíthessünk. Az ACC kábellel a kamera 24 órás parkolási megfigyelést is támogat. A használathoz letölthető a Golook alkalmazás, amelynek segítségével a telefonunkhoz csatlakoztathatjuk a kamerát WiFi-n keresztül.

Ennél olcsóbb már nem lesz az iMars X5 fedélzeti kamera! - csak 8600 forint! 3

A csomag tartalmaz egy X5 fedélzeti kamerát, egy rögzítő konzolt és egy ACC kábelt. Az eszköz méretei és súlya nem kerültek megadásra, de a kompakt kialakításnak köszönhetően könnyen elhelyezhető az autóban. Az iMars márka garanciát vállal a termék minőségére és megbízhatóságára.

Na, ezt a csomagot kapjuk most meg a BG5b1787 kuponkóddal 8600 forintért az alábbi hivatkozásra kattintva. Jó tudni, hogy erre a kamerára ez a 11.11-es akció az utolsó erre az évre, ha kifogyott az akciós készlet nem lesz újrázás!

 

iMars X5 autós fedélzeti kamera

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.