Válassza az Oldal lehetőséget

Bővülő Sharp TV kínálat

Bővülő Sharp TV kínálat

A Sharp új, LD145V szériás modelljei azoknak készültek, akik a nappalijukban található nagyképernyős televíziójuk mellé szeretnének egy másik készüléket is otthonukba. Méretükből adódóan ezek a készülékek ideálisak a hálószobába, a konyhába, vagy akár az irodába.

Bővülő Sharp TV kínálat

 

Az LD145V modellek közvetlen LED-es háttérvilágítással és számos hasznos funkcióval rendelkeznek, többek között zene-, fotó- és DivX HD videólejátszóval, valamint DVB-T/C digitális tunerrel. A televíziókon két HDMI- és egy SCART bemenet, valamint CI+ kártyahely is található. A készülékek 32 és 39 colos méretben kaphatók.

A Sharp LD145V szériás készülékei rendelkeznek USB Time Shift/ PVR funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy a néző megállíthassa, vagy visszatekerhesse az aktuális műsort, például amikor ki szeretne menni a szobából. Emellett akár rögzítheti is kedvenc műsorait egy külső meghajtóra vagy USB pendrive-ra. Egyszerre két műsort is felvehet, párhuzamosan a földi DVB-T és a kábeles DVB-C tuneren keresztül.

A Sharp LD145V készülékek ötvözik a kiváló képminőséget a klasszikus kialakítással, így minden szobabelsőhöz jól illeszkednek.

Hozzávetőleges árak:

  • 32” – 109.990,- HUF
  • 39” – 139.990,- HUF

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.