Válassza az Oldal lehetőséget

Elérhető árú vetített billentyűzet

Elérhető árú vetített billentyűzet

Valamikor 10 évvel ezelőtt találkoztam először lézeres, vetített billentyűzettel. Érdekes innovációnak tűnt, de baromi drága volt. Azóta eltelt tíz hosszú év…

Elérhető árú vetített billentyűzet

Az idő múlásának sok előnye nincs, öregszünk, előbb kihullik a hajunk, aztán a fogaink is, vagy fordítva, attól függően mivel mérgezzük magunkat. Ami viszont az idő múlásának javára írhatunk, hogy a hozzánk hasonló csórók olyan eszközöket engedhetnek meg maguknak, amikért néhány éve még a nyálunkat csorgattuk. Jelesül csökkennek az árak, pontosabban a legújabb termékek szépen a béka segge alá tolják a régebbi kütyük árait.

Elérhető árú vetített billentyűzet 2

Valahogy így történt ez a lézer alapú vetített billentyűzettel is, hiszen napjainkra már 10 ezer forint alá csökkent az ára. Igaz, egy hagyományos klaviatúrát ennek a pénznek a töredékéből megkapunk, ám az korántsem ennyire cool. Nameg, vannak olyan szituációk, amikor egyszerűen nem is tudnánk magunkkal cipelni a nagy billentyűzetet. Van például egy tabletünk, amin nagy hirtelen meg kellene írni egy cikket. Mi a jobb? Elkezdjük írni a képernyő alján megjelenő gombokon, vagy pedig, elővesszük a vetítőnket, kivetítjük az asztalra a teljes méretű billentyűztet és írunk azon? Na ugye!

Azt azért figyelembe kell venni, hogy az asztal lapján gépelni nem olyan, mint egy hagyományos billentyűzeten. Szokni kell na, az az igazság. De meg lehet szokni, nekem legalábbis sikerült anno.

Szóval a lényeg, ha megkívántad ezt a lézeres izét, akkor most már 30 dollárért, vagyis kb. 8700 forintért a tiéd lehet, ha ide kattintasz: Bluetooth Laser Projection Virtual Keyboard with LCD Display

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.