Válassza az Oldal lehetőséget

Elhalasztják a Nexus Prime és az Android 4.0 megjelenését

Elhalasztják a Nexus Prime és az Android 4.0 megjelenését

samsung-android-phone-logoA Samsung október 11-én tartotta volna a Google-lel közösen megrendezett Unpacked nevű eseményt, ami ezúttal néhány napos csúszásra cserélnek fel.

Az ok rém egyszerű, sajnálatos történésről kellett beszámolnunk a tegnapot megelőző napon, miszerint elhunyt az IT körökben nagy tiszteletet kivívó, Apple társalapító, Steve Jobs. A Samsung ugyan nem nyíltan közölte ezt, az általuk hangoztatott indok mindössze annyi volt, hogy “nem ez a megfelelő időpont” egy új termék bejelentésére. Később azonban, ezt a Google szóvivője is megerősítette a valósnak vélt indokot – derült ki a Business Insider beszámolójából.

samsung_unpacked_111011

A Samsung Unpacked rendezvényen fog bemutatkozni a következő Android, szám szerint a 4.0-es kiadás, és ennek a referencia készüléke, ami méreteiből adódóan már inkább átmenet a táblagépek és az okostelefonok között, mint ahogy azt a Samsung is konstatálta.

Pontos információt nem közölt a dél-koreai gyártó, hogy mikor pótolják be a sajnálatos eseményre való tekintettel elhalasztott sajtótájékoztatót.

Forrás: hvg