Válassza az Oldal lehetőséget

Előrendeléses akció az új Lenovo HW02 Plus okoskarkötőhöz

Előrendeléses akció az új Lenovo HW02 Plus okoskarkötőhöz

A Lenovo HW02 Plus MIO PAI funkcióval ellátott okoskarkötőjének szállítása hó végén kezdődik, de előrendeléses akcióban, kedvezményes áron már most foglalhatunk belőle!

 Előrendeléses akció az új Lenovo HW02 Plus okoskarkötőhöz

A Lenowo HW01 karkötőnek nagy sikere volt itt oldalunkon, így valószínű, hogy az utódot, a továbbfejlesztett képességekkel rendlkező Lenovo HW02 Plus MIO PAI okoskarkötőt is kedvelni fogjátok. Az új karkötő nevében a MIO PAI elnevezés egy tudományosan igazolt szívritmus-alapú mérést takar, amely megmutatja mennyi fizikai tevékenységre van szüksége ahhoz, hogy a leghatékonyabban védekezz a szív- és érrendszeri betegségek és egyéb életmódbetegségek ellen.

Lenovo HW02 Plus MIO PAI okoskarkoto 2

Az új HW02 az NRF51822-es lapka köré épül. Telefonoddal Bluetooth 4.0-án keresztül tartja a kapcsolatot. A karkötő egy 0,42 inches OLED kijelzőt használ, aminek felbontása 40 x 72 pixel. A beépített Polymer lithium-ion akkumulátor 60 mAh-ás, ennek töltési ideje 1,5 óra, a készenléti idő teljes töltöttség esetén 5-10 nap. Az eszköz kompatibilis az Android 4.4 vagy újabb verziójú és az iOS 8.0 vagy újbb verziójú telefonokkal.

Lenovo HW02 Plus MIO PAI okoskarkoto 3

A feljebb említett MIO PAI funkción kívül a képességek sorában megtaláljuk a kíméletes ébresztést, a lépésszámlálót, az alvásmonitort és a riasztás funkciókat is. Természetesen nem maradhat ki a bejövő hívásokra és üzenetekre történő rezgő figyelmeztetés sem. Hívás vagy SMS esetén nem csak a hívó számát, hanem a telefonban tárolt nevet is kiírja! A Lenovo HW02 Plus MIO PAI okoskarkötő vízálló házban érkezik. Jelenleg három színben rendelhető, fekete/narancs, fekete/kék és fekete/fekete variációk érhetők el.

A Lenovo HW02 Plus MIO PAI okoskarkötő ára az előrendelési akcióban 46 dollár, vagyis nagyjából 13 ezer forint.

További képek, információk és vásárlás itt: Lenovo Hw02 Plus Mio Pai okoskarkötő több színben

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.