Válassza az Oldal lehetőséget

Enermax Maxrevo tápegységek a Computer Emporium kínálatában

Enermax Maxrevo tápegységek a Computer Emporium kínálatában

Enermax Maxrevo tápegységek a Computer Emporium kínálatábanAz Enermax Technology a nyáron mutatta be a MaxRevo sorozatot, amelyben kimagasló teljesítményű (1200W, 1350W, 1500W) tápegységek foglalnak helyet. A teljesen moduláris kábelelrendezés, az NVIDIA® SLI® tanúsítvány és a legszigorúbb szerver előírásoknak megfelelés mind-mind azt erősíti, hogy igazi nagyadakkal van dolgunk!

Az új tápegységek a Copper-Bridge Array technikára alapoznak. A megoldás előnye a megszokottnál tisztább egyenfeszültség, ezenfelül javul a működési biztonság és stabilitás is. A MaxRevo széria tagjainak hűtésről egy 13,9 cm-es (Twister csapágyas) ventilátor gondoskodik, amely 900-2000 rpm közötti fordulatszámmal dolgozik. Érdekesség, hogy a ventilátor kikapcsolás után még 30-60 másodpercig működik a maradék hő elvezetése és a rendszer élettartamának növelése érdekében. A sorozat tagjai 88-94% hatékonyságot biztosítanak 20-100% töltöttség mellett. 

enermax_maxrevo1350_6

Az Enermax MaxRevo termékeket a viszonteladók a Computer Emporiumtól vásárolhatják meg. A végfelhasználók a honlapon található elérhetőségeken keresztül kaphatnak információt a termékeket forgalmazó üzletek nevéről és az aktuális kínálatról.

Forrás: HOC