Válassza az Oldal lehetőséget

Érkezik az Ulefone Armor 7, itt a specifikáció

Érkezik az Ulefone Armor 7, itt a specifikáció

A világ egyik legjobb strapatelefon sorozata az Armor család, a hetes verzió pedig egy igazi csúcstelefon lesz.

Érkezik az Ulefone Armor 7, itt a specifikáció

A polcomon pihen egy Armor 6 és egy Armor 6e is, imádom őket, de ahhoz képest, amit az Armor 7 fog nyújtani ezek kispályás mobilok. Új központi egység érkezik és rengeteg kamerát kapunk, legalábbis ahhoz képest, hogy egy strapatelefonról beszélünk. Igaz, ez nem meglepő, mert az Armor sorozat csúcsa évek óta olyan mobil, ami egyesíti a legmodernebb technológiálat az akár katonai felhasználásra is alkalmas ütés-, víz-, por-, sav- és hőállósággal.

Az Armor 7 a MediaTek legújabb és bitang erős Helio P90-es lapkakészletét kapja meg, amit azért nem szabad összekeverni a Xiaomi által, a Redmi Note 8 Pro-ba választott Helio G90T-vel, mert utóbbi azért erősebb. A P90-nem sem kell azonban szégyenkezni a maximum 2,2 GHz-en működő processzora vagy az IMG PowerVR GM 9446-os grafikus gyorsítója miatt. A lapka természetesen támogatja az FHD+ kijelzőket, a gyártók tehetnek mellé maximum 48 megapixeles kamerát, az LTE modem pedig a világ minden táján elérhetővé teszi a 4G-s internet elérést. Ezeknél is nagyobb durranás lehet azonban a Googe Lens támogatás, illetve az új, második generációs, dedikált AI, vagyis mesterséges intelligencia processzor jelenléte, ami új arcelemző rendszert hoz a kijelzőfeloldáshoz, és képes például a valós idejű arcszépítésre videó felvételek közben.

Armor 7 3

A hardver tekintetében az Armor 7 tehát nem lesz rossz, főleg, hogy immár három hátlapi kamerát kapunk a fényképezéshez. Ezek egy 48 megapixeles főkamera, egy 16 megapixeles éjszakai kamera és egy 8 megapixeles teleobjektív lesz. A rendszer természetesen megkapja a mesterséges intelligencia támogatást is, így lesz arcszépítés és jelenet felismerés is. Az előlapon a szelfikészítésért és a kijelző arc alapú feloldásáért egy 16 megapixeles egység felel.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.