Válassza az Oldal lehetőséget

Ez lehet a tökéletes telefon receptje?

Ez lehet a tökéletes telefon receptje?

Előre szólunk, kínai gyártóról lesz szó, így nem meglepő, hogy más konyhából lopják az alapanyagot.

s9-640x448.jpg

Alig néhány napja már írtunk egy tökéletes iPhone X klónról. Igaz, annak a telefonnak a kijelzője volt csak az Apple csúcstelefonjához hasonló, a hátlapot a Huaweitől vették “kölcsön”.

Az Leagoo telefonja viszont egész más. Vagy talán mégse, hacsak annyiban nem, hogy itt igyekeztek a hátlapot is az almásoktól venni, azzal az eltéréssel, hogy kapunk ujjlenyomat szenzort. A telefon receptje ebben az esetben két összetevőből áll. A nevet a Samsungtól, a külsőt az Apple-től vették. Így születhetett meg a teljesen iPhone X kinézetű S9 nevű telefon.

A hardverről egyelőre semmit sem tudunk, a gyártó mindössze annyit jelentett, be, hogy telefonját az MWC 2018-on mutatja be, és azt, hogy a világ első Android 8-al szállított iPhone X-re hajazó kijelzőt használó mobilja lesz.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.