Válassza az Oldal lehetőséget

Ezeket az olcsó kütyüket vásárolják a magyarok Kínából idén májusban

Ezeket az olcsó kütyüket vásárolják a magyarok Kínából idén májusban
Megérkezett ennek a hónapnak a kütyü toplistája, és szerencsére már nem az orvosi maszkok viszik a prímet!

Ezeket az olcsó kütyüket vásárolják a magyarok Kínából idén májusban


 

Bevezető

Meglehetősen régen írtam összefoglalót a legkedveltebb kínai termékekről, ennek pedig az egyszerű oka az, hogy az utóbbi két hónapban, amikor megkértem az egyik kedvenc áruházam marketingesét, hogy küldje el a legnépszerűbb termékek listáját, abban túlnyomórészt maszkok, és kesztyűk voltak. Erről túl sok értelme nem lett volna írni.

Rutinszerűen megint elkrtem a listát, és legnagyobb örömömre, egyetlen maszk kivételével, visszatértek a kedvelt kütyük. Hogy ennek azaz oka, hogy már itthon is be lehet a maszkokat szerez, az, hogy akinek kellett már megvette, vagy az, hogy mindenki azt várja, hogy kicsit fellélegezzünk az utóbbi hónapok őrülete után nem tudom. A lényeg, hogy végre újra van értelme megnézni, hogy mik voltak a hazai vásárlók kedvencei.

Most nem húztam meg a felső határt 5000 forintnál, mert akad néhány tétel, ami meghaladja ezt az összeget, de olyan, ami tízezernél többe kerül egy sincs!


 

TICWRIS GTS okosóra

Ezeket az olcsó kütyüket vásárolják a magyarok Kínából idén májusban 2

A Facebook oldalainkon is nagy az érdeklődés az óra után, ami nem csoda, egész jól néz ki. Talán mondanom sem kell, a külső hajaz valamelyest (nagyon) az Apple és a Xiaomi óráihoz, de ez nekünk nem kell, hogy fájjon.

A szokásos okosórás, okoskarkötős tulajdonságok mellett, a legnagyobb szerepük az egészségünkkel foglalkozó képességeknek van. Immár egyre megszokottabb, hogy véroxigén szintet és vérnyomást is mérnek ezek az órák – több kevesebb sikerrel-, de talán a koronavírus miatt ebbe az órába már hőméreő, vagy mondjuk inkább úgy, lázmérő is került. Támogat ezek mellett 7 sportmódot, van szív és alvásmonitor, lépésszámlálás, szóval minden, ami miat tszeretjük ezeket a szerkezeteket.

Ha megtetszett, akkor most 8996 forintért tudod itt megvenni:

TICWRIS GTS okosóra


 

A6S Bluetooth fülhallgató dokkolóval

Ezeket az olcsó kütyüket vásárolják a magyarok Kínából idén májusban 3

Úgy tűnik, hogy a Bluetooth fülesek népszerűsége töretlen. Amióta az Apple piacra dobta az első ilyen kütyüt, azóta mindenkinek ez kell, pedig mennyit nevettünk akkoriban, hogy ez lesz az, amit állandóan el fognak hagyni a felhasználók. Úgy tűnik, még sem lett így, vagy, persze az is lehet, hogy pont azért fogy ennyi, mert állandóan elhagyjuk, és újat kell venni.

Az A6S egész jó darabnak tűnik. Már Bluetooth 5.0 kapcsolattal rendelkezik, ami az akkumulátoros időnek garantáltan jót tesz. Természetesen nem csak a fülesben, hanem a dokkolóban is van akkumulátor, így akár menet közben is újra lehet tölteni. Az ára még kupon nélkül is meglepően alacsony, mindössze 2397 forintot kérnek érte itt:

A6S Bluetooth fülhallgató dokkolóval


 

Lenovo HE05 Bluetooth headset

Ezeket az olcsó kütyüket vásárolják a magyarok Kínából idén májusban 4

Ha valaki szeretne egy márkásabb fülhallgatót, akkor annak itt van a Lenovo megoldása. Teljesen más kiképzésű, mint az előző darab, hiszen ez nyakbaakasztós, így kimondottan nehéz például elhagyni. A képességei ennek is jók, víz ellen védett, van bejje zajszűrés, a kapcsoat itt Bluetooth 5.0. A nagyobb akkumulátor miatt hosszabb üzemidővel is számolhatunk, mint az A6S esetén. A gyártó nem csak napi átlagos felhasználásra, hanem sportoláshoz is ajánlja.

A Lenovo megoldásának az ára most 3330 forint, és itt tudod kosárba tenni:

Lenovo HE05 Bluetooth headset


 

Smartmi KN95 arcmaszk

Ezeket az olcsó kütyüket vásárolják a magyarok Kínából idén májusban 5

Itt következik a lista egyetlen maszkja, ami nem véletlenül a Xiaomi gyártmánya. Sok helyen olvastam, hogy nagyon kényelmes viselet, ráadásul jól is néz ki. Ezt persze csak az arcmaszkok közötti öszehasonlításban érdemes így értékelni, mert maszk nélkül azért mégis kényelmesebb. Több méretben lehet kapni, a kilélegzést szelep könnyíti meg, a gyártó szerint 10 órán át lehet viselni. Vagyis néhány bevásárlást kibír.

A maszk ára egy darab vásárlása esetén 2200-, 5 darabnál 8530- tíz darabnál pedig 16662 forint. Itt tudod megvásárolni:

Smartmi KN95 arcmaszk


 

Xiaomi Redmi AirDots S

Ezeket az olcsó kütyüket vásárolják a magyarok Kínából idén májusban 6

Mintha mondtam volna, hogy a Bluetooth fülesek népszerűsége töretlen. Ez mr a harmadik féle a listában, ebből is látszik, hogy kivételesen tényleg nem én válogattam össze a termékeket, hanem azok kerültek bele, amikből a legtöbbet vásároljuk. Arrólmeg nem tehetek, ha fülhallgatókat vesz mindenki.

Az AirDots S már a továbbfejlesztett Redmi füles, amit a neve utáni S betű jelez. Ez tehát már a 2020-as modell, a legújabb. Természetesen ehhez is van dokkoló-töltő dobozka, a Bluetooth ebben is az ötpontnullás. A gyártó a képességek közül kiemeli az alacsony késleltetést, vagyis a hang nem csúszik el, így akár játékosoknak is megfelelő lehet. Tavaly, és az idei év elején ennek az elődje volt az egyik legkedveltebb darab, valószínű, hogy a továbbfejlesztett sem lesz sikertelen. Ez mondjuk abból is látszik, hogy még egy hónapjasincs a piacon, és már kapaszkodik fel a népszerűségi listán.

Az új fülest most 5950 forintért kínálják itt:

Xiaomi Redmi AirDots S


 

M4 okoskarkötő

Ezeket az olcsó kütyüket vásárolják a magyarok Kínából idén májusban 7

Tökéletes Xiaomi Mi Band 4 klón rosszabb kijelzővel, több képességgel és nevetségesen alacsony árral. Igazából elképesztő, hogy ezekbe az olcsó karkötőkbe mennyi képességet tudnak már belepakolni, más kérdés, hogy az életemet biztos nem bíznám a vérnyomásmérésre, amit ez a szerkezet tud. De amúgy, az alig több, mint 2000 forintos árért mindent magkapunk, amit egy ilyen eszköztől elvárunk, ráadásul egész jól is néz ki! Most 2230 forintot kell érte fizetned itt:

M4 okoskarkötő


 

Xiaomi Redmi okoskarkötő

Ezeket az olcsó kütyüket vásárolják a magyarok Kínából idén májusban 8

Kezd ez a lista kicsit egyoldalú (pontosabban kétoldalú) lenni, mert eddig okoskarkötőn és Bluetooth fülhallgatón kívül más nem volt. Remélem lejjeb találok mást is.

Ez a mostani darab is egy vadi új termék, egészen konkrétan a nemrég bemutatott Redmi, ami, ahogy tudjuk, a Xiaomi olcsósított almárkája. Ez jelen esetben azt jelenti, hogy képességekben lényegében megegyezik a Xiaomi Mi Band 4-gyel, a különbség, az olcsósítás pedig a kijelzőben érhető tetten. Ez a drágább Xiaomiban Amoled, a Redmiben pedig LCD. Szóval, ha nem ragaszkodsz az AMOLED-hez, de Xiaomit szeretnél a csuklódra, akkor már megveheted ezt, mégpedig 19,99 dollárért, vagyis 6663 forintért. A vásárlásnál használd a

Y48D3E63025EB001 kuponkódot itt:

Xiaomi Redmi okoskarkötő


 

Xiaomi iHealth érintésmentes lázmérő

Ezeket az olcsó kütyüket vásárolják a magyarok Kínából idén májusban 9

Végre vamai, ami nem karkötő vagy fülhallgató! Úgy tűnik, hogy az egészségmegörzés lesz a harmadik legnépszerűbb téma ma, mert a maszk után, most itt a kedvelt Xiaomi lázmérő. Kicsit felment ugyan az ára -kereslet/kínálat-, de azért egy pici kedvezményt sikerült szerzni hozzá, ezt pedig a V49A2536F8A27001 kuponkód érvényesítésével kérhetitek itt:

Xiaomi iHealth érintésmentes lázmérő


 

Xiaomi Aqara WSDCGQ11LM hőmérséklet és páratartalom szenzor

Ezeket az olcsó kütyüket vásárolják a magyarok Kínából idén májusban 10

Mindig meglepődök, amikor ilyen tételeket találok a listában. Nem mintha rossz lenne, csak a fene se gondolná, hogy hirtelen mindenki Xiaomi okosotthonhoz használható hő és páratartalommérőt akar vásárolni. Pedig a helyzet ez, pontosabban az, hogy ez a szenzor most olyan népszerű termékeket előz meg, amiket kirobbantani sem nagyon lehet a toplistákról. Lehet, hogy az ára miatt lett népszerű, hiszen a most érte kért 4330 forint viszonylag kedvezőnek mondható. Vásárlás az alábbi hivatkozáson:

Xiaomi Aqara WSDCGQ11LM hőmérséklet és páratartalom szenzor


 

Xiaomi Mijia digitális rajztábla

Ezeket az olcsó kütyüket vásárolják a magyarok Kínából idén májusban 11

Na, az előző terméknél pont az ilyenekről szóltam. A Xiaomi rajztáblái minden népszerűségi listában előkelő helyet foglalnak el, emiatt érthetetlen, hogy egy szenzortból több fogy. Mindegy, a lényeg, hogy azért a rajztáblából is van. Ebben a hónapban ez az elegánsabb darab lett a befutó. A kijelző átmérője 10 col, a toll mágnessel tapad a keret pereméhez. A kinézete miatt nem csak gyerekeknek lesz jó, hanem akár jegyzettömb helyett is, amivel kicsit spórolunk a papírral. Ahogy mondani szoktam, védd a fákat, egyél hódot! A rajztábla ára 4330 forint itt:

Xiaomi Mijia digitális rajztábla


 

Purple Vortex szúnyogcsapda

Ezeket az olcsó kütyüket vásárolják a magyarok Kínából idén májusban 12

Van aki esküszik ezekre a kütyükre, más azt mondja nem érnek semmit. Lassan ideje lenne, hogy vegyek egyet és kipróbáljam. Mondjuk nem drága, és legalább nem megsüti a rovarokat, hanem magához csalogatja, aztán az aljába épített csendes vetilátor segítségével beszippantja. Nem tudom mi a humánusabb eljárás a gyors megsülés vagy a lassú éhenhalás, de legalább szaga nincs. Az ára most 3663 forint itt:

Purple Vortex szúnyogcsapda


 

27 az egyben csavarhúzókészlet

Ezeket az olcsó kütyüket vásárolják a magyarok Kínából idén májusban 13

Amikor elkezdtem ezt a cikket írni, elhatároztam, hogy nem nézem meg előre, hogy milyen termékek vannak benne. Emiatt volt egy csöppet – vagyis nagyon- csalódás, hogy csupa karkötő Bluetooth füles volt benne. Ez a csavarhúzókészlet azonban egy nagyon kellemes meglepetés, örülök, hogy itt van, mert ebből én is vettem, azóta itt van a kezem ügyében. Nagyon szeretem, tényleg iszonyú praktikus darab. A tok bírja a strapát, a biteket képtelenség elveszteni belőle, ha rendesen visszateszem a helyükre őket, ráadásul a fogása is jó. Ennél már csak az a jobb, hogy a GBGJ3112101 kuponkóddal csak 1997 forint az ára itt:

27 az egyben csavarhúzókészlet


 

Napelemes kültéri falilámpa 100 darab leddel

Ezeket az olcsó kütyüket vásárolják a magyarok Kínából idén májusban 14

Három választható üzemmód, rengeteg LED, viszonylag nagy, 600 lumenes fény, nem csoda, hogy sok fogy ebből a lámpából. Hamarosan nekem is kell majd vennem néhány darabot a meglévő egy mellé. Nagyon kedvelem, mert csak néhány csavar, amivel felcsavarozom, és működik is. Nem kell se kapcsoló, se kábelezés, rém praktikus a dolog. Ennél is csak az ára múlja felül a praktikusságát, hiszen egy darab vásárlása esetén 2664- két darabnál 4997 forintot kell a kasszánál hagynunk itt:

Napelemes kültéri falilámpa 100 darab leddel


 

Flymax 2 WiFi drón HD kamerával

Ezeket az olcsó kütyüket vásárolják a magyarok Kínából idén májusban 15

50 méter hatótáv, egy töltéssel 6-8 perces repülési idő, egy gombos le- és felszállás valamint hazahívás, légnyomásméréssel történő magasságtartás, szóval papíron minden elvárhatót hoz. Az ára pedig a béka feneke alatt van. Ennyi pénzért persze komoly drónra senki ne számítson, de aki nem akar sokat kockáztatni, de szeretne legalább belekóstolni a drónreptetés világába, annak jó lehet. Aztán, ha tetszett, akkor gyorsan el kell adni, és venni egy komolyabb darabot nagyjából 8-10-szer ennyi pénzért. Ezt a madarat 6330 forintért teheted kosárba itt:

Flymax 2 WiFi drón HD kamerával


 

Xiaomi Duka Small Q digitális mérőszalag

Ezeket az olcsó kütyüket vásárolják a magyarok Kínából idén májusban 16

Elnézést nem jutott eszembe jobb név. A mésrőszalag ugyanis cseppet félrevezető,mert itt egy centi szalag sincs, csak egy görgő. Ennek sefítségével mérhetünk meg dolgokat. Leginkább olyan helyekre jó, ahol egy hagyományos mérőszalag vagy colstok használhatatlan. A minőség a Xiaomi miatt adott, az ár pedig alacsony. A GBGJ4653051 kuponkóddal éppen csak 5000 forint fölé került az ára. Vásárlás itt:

Xiaomi Duka Small Q digitális mérőszalag


 

Zárszó

Ez volt az e havi toplista. A benne szereplő termékek mind vámhatár alattiak, de ne feledkezzetek meg róla, ha több dolgot vennétek, és az ár a szállítás költségével együtt 40 dollár fölé emelkedik, akkor válasszátok a Priority Line vámmentes szállítást!

Ha szeretnétek a legjobb árakon vásárolni a kínai áruházakból, akkor csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit mi nem találunk meg!

Kínából rendelők Facebook csoportja

 

Blitzwolf játékunkban, most vezetékmentes töltővel egybeépített külső akkumulátort nyerhettek itt:

 
 
 
 
 
 
.

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.