Válassza az Oldal lehetőséget

Ezzel fújhatod – MECO ELEVERDE akkumulátoros mini légfúvó

Ezzel fújhatod – MECO ELEVERDE akkumulátoros mini légfúvó

Számítógépek, billentyűzetek tisztítására, meg persze egy csomó egyéb dologra is tökéletes.

Ezzel fújhatod – MECO ELEVERDE akkumulátoros mini légfúvó

A MECO ELEVERDE Compressed Air Duster egy innovatív, elektromos levegőfúvó eszköz, amelyet kifejezetten számítógépek, billentyűzetek és egyéb elektronikai eszközök tisztítására terveztek. Ez a készülék környezetbarát alternatívát kínál a hagyományos, egyszer használatos sűrített levegős palackokkal szemben. A MECO levegőfúvó egyedi csőr alakú légcsatorna kialakítással rendelkezik, amely 22%-kal nagyobb fúvóteljesítményt biztosít a standard megoldásokhoz képest. A készülék akár 100 000 fordulat/perc sebességű szélsebességet képes előállítani, így rendkívül erős légáramot biztosítva a mélytisztításhoz.

Ezzel fújhatod - MECO ELEVERDE akkumulátoros mini légfúvó 1

A levegőfúvó három állítható sebességi fokozattal rendelkezik: alacsony (50 000 fordulat/perc), közepes (70 000 fordulat/perc) és magas (100 000 fordulat/perc). Ezek a beállítások lehetővé teszik, hogy a felhasználó a tisztítási igényeinek megfelelően válassza ki a legmegfelelőbb sebességet. A folyamatos légáram biztosítja, hogy az értékes tárgyak sértetlenek maradjanak. A levegőfúvó különböző fúvókákkal és egy kefével van ellátva, amelyek lehetővé teszik a tisztítást nehezen elérhető helyeken is. A beépített LED világítás automatikusan bekapcsol, amikor a készülék bekapcsolódik, megvilágítva a sötét sarkokat, és így még kényelmesebbé téve a tisztítási folyamatot.

Ezzel fújhatod - MECO ELEVERDE akkumulátoros mini légfúvó 2

Az eszköz Type-C gyorstöltéssel rendelkezik, és egy töltéssel akár 30 percig is működhet. A teljes feltöltéshez mindössze 2 óra szükséges, ami 50%-kal gyorsabb, mint a legtöbb versenytárs esetében. Így egyetlen töltéssel megszakítás nélkül végezhető el a tisztítás. A levegőfúvó intelligens vezérlőtervezéssel rendelkezik, a teljesítmény és a sebesség vezérlői külön vannak elhelyezve a felhasználói kényelem érdekében. Nincs szükség a folyamatos nyomógombos működtetésre – egyetlen érintés elegendő, biztosítva a pontos vezérlést és kiküszöbölve a véletlen aktiválás vagy sebességváltás kockázatát.

Ezzel fújhatod - MECO ELEVERDE akkumulátoros mini légfúvó 3

A MECO levegőfúvó környezetbarát és energiahatékony megoldás, mivel a hagyományos levegőtartályokkal szemben egyszeri vásárlást igényel, megszüntetve az ismételt vásárlás vagy az eldobás okozta kellemetlenségeket. A termék műszaki adatai szerint 12 voltos feszültséggel működik, akkumulátorral üzemeltetett, és a csomag tartalmaz egy kefét. A termék súlya 628 gramm, kapacitása 5,28 liter, teljesítménye 90 watt. A töltési idő 2 óra, a termék méretei pedig 17 cm hosszú, 20 cm széles és 7 cm magas. A zajszint 80 dB.

Ezt a gépet is kínai raktárból küldik, a várható érkezés december 3-7. A légfúvó ára a BG9d73af kuponkóddal 11 800 forint itt:

 

MECO ELEVERDE akkumulátoros mini légfúvó

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.