Válassza az Oldal lehetőséget

Fekete Péntek – közel 200 ezres engedménnyel az Inxing V7 5600 wattos roller

Fekete Péntek – közel 200 ezres engedménnyel az Inxing V7 5600 wattos roller

Hidraulikus fékek, 60 voltos rendszer és 6500 watt, ezt tudja az Inxing V7.

Fekete Péntek – közel 200 ezres engedménnyel az Inxing V7 5600 wattos roller

Az Inxing V7 elektromos roller kiválóan alkalmas mind a városi, mind a szabadidős használatra. Kialakításában az erő és a sebesség hangsúlyos, 5600W teljesítményű dupla (első és hátsó keréken) kefe nélküli motorjával akár 60-80 km/h sebességet is képes elérni, ami izgalmas és gyors utazást tesz lehetővé. A roller 60 V 38,4 Ah lítium-akkumulátorral rendelkezik, amely akár 80 km-es hatótávolságot biztosít, így hosszabb utazásokhoz vagy egész napos kalandokhoz is ideális.

Fekete Péntek - közel 200 ezres engedménnyel az Inxing V7 5600 wattos roller 1

Az Inxing V7 masszív szerkezete alumínium ötvözetből és vasból készült, ami erős és tartós alapot nyújt. A roller 100-150 kg közötti terhelhetősége széles felhasználói kör számára teszi alkalmassá. A 11 colos kerekek és a kettős olajfelfüggesztés az első, valamint a rugós felfüggesztés a hátsó részen biztosítják a stabil és kényelmes utazást, még egyenetlen terepen is.

Fekete Péntek - közel 200 ezres engedménnyel az Inxing V7 5600 wattos roller 2

A biztonságos közlekedés érdekében az Inxing V7 hidraulikus fékekkel van felszerelve, amelyek hatékony fékezést biztosítanak. A roller világítási rendszere, beleértve az U7 fényű első lámpákat, a hátsó féklámpákat és az irányjelzőket, javítja a láthatóságot és a biztonságot, míg az elektromos kürt segít a közlekedési helyzetek kezelésében.

Fekete Péntek - közel 200 ezres engedménnyel az Inxing V7 5600 wattos roller 3

A roller LCD intelligens kijelzője fontos információkat nyújt a felhasználónak, mint például a sebesség és az akkumulátor állapota. Az összecsukható kialakítás pedig megkönnyíti a roller tárolását és szállítását. Az Inxing V7 így egy erős, megbízható és sokoldalú választás lehet azok számára, akik egy gyors és kényelmes elektromos rollert keresnek városi és szabadidős használatra.

A roller ára a képességeihez mérten rendkívül alacsony. Ehhez persze az is kell, hogy az 562 ezer forintos alapárat letudjuk csökkenteni a IXV7Ds kuponkóddal 380 703 forintra. Cseh raktárból szállítják, megrendelés az alábbi hivatkozáson keresztül:

 

Inxing V7 5600 wattos roller

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.