Válassza az Oldal lehetőséget

Szeretsz kerékpározni? Akkor ezt látnod kell!

Szeretsz kerékpározni? Akkor ezt látnod kell!
21 / 100

A kerékpárosokra nézve az őszi-téli hónapok egyik legnagyobb veszélye a láthatóság kérdése.

gearbest irányjelző nyito

Intelligent Bicycle Direction Indicator Light – 12,99 dollár

Az egyre rövidülő nappalok mellett könnyen előfordulhat, hogy egy váratlanul hosszúra nyúlt program miatt már sötétben kell hazagurulnunk. Az ilyen helyzetekben természetesen kiemelten figyelnünk kell a láthatóságra, s ilyenkor nagyon jól jöhet ez a praktikus irányjelző. A cucc végtelenül egyszerűen rögzíthető, a képek tanulsága szerint ehhez a gyárilag mellékelt szíjat kell használnunk – felnőtt és gyermek bicajra egyaránt felszerelhető.

gearbest irányjelző mid

Az „intelligens irányjelző” intelligens mivolta abban nyilvánul meg, hogy kanyarodáskor automatikusan jelzi az adott irányt – semmit nem kell menet közben kapcsolgatnunk! –, azonkívül gyorsulásmérővel is rendelkezik, tehát intenzív fékezésnél a féklámpa szerepét is be tudja tölteni. A vörös fény hullámhosszúsága 400-750 nm, a fényáram 80 lumen, plusz a forgalmazó leírása szerint az alján egy infra lézer is helyet kapott, mely a helyes követési távolság kialakításában segít. A megvilágítás egyébként 64 LED révén történik, melyeket az újratölthető, 1200 mAh kapacitású akkumulátor táplálja – igen, természetesen microUSB csatlakozóval bír.

gearbest irányjelző

Ezt a kütyüt tényleg mindenkinek nyugodt szívvel tudjuk ajánlani, már természetesen abban az esetben, ha jó barátságot ápol a drótszamárral. Könnyen használható, tartós kivitelű (időjárásálló), a legnagyobb veszélyt talán csak az jelenti, ha majd valaki más is szemet vet rá…

Szeretsz kerékpározni? Akkor ezt látnod kell! 1

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2