Válassza az Oldal lehetőséget

Felejtsd el a kettőhúszat, használj napelemes töltővel egybeépített zseblámpát

Felejtsd el a kettőhúszat, használj napelemes töltővel egybeépített zseblámpát

Kempingezéshez, kiránduláshoz vagy horgászáshoz kitűnő kiegészítő!

Felejtsd el a kettőhúszat, használj napelemes töltővel egybeépített zseblámpát

Az a helyzet, hogy ez a cucc annyira olcsó, hogy el sem hiszem, hogy nem valami vicc. Méretében nagyjából akkora mint egy telefon. Az egyik oldalán a napelem, a másikon a LED-es világítás található. A leírás szerint van benne egy 15 000 mAh kapacitású akkumulátor, amit töthetünk USB-n keresztül is, így maximumra töltve indulhatunk kirándulni, az elfogyasztott energiát pedig a nap segítségével az 1,5 wattos napelemen keresztül tölthetjük vissza. A házon gumírozott borítás és egy akasztó van, amivel séta közben akár az övünkre is akaszthatjuk, így menet közben is töltődhet az akkumulátor.

zanflare WN 157 1

A beépített lámpa is hasznos lehet horgászás vagy kempingezés közben. Két fokozatban állítható a fényerő, a gyengébbik 50- az erősebbik 180 lumenes, vagyis emellett akár olvasni is tudunk. Ha telefon szeretnénk tölteni, akkor egyidejűleg két készüléket csatlakoztathatunk hozzá. Külön extra az USB töltők mellett található UV LED, amit a gyártó például a hamis pénzek kiszűrésére ajánl. Nem gondolnám, hogy ezt fogjuk a leggyakrabban használni, de legalább sötétben a fehéren világító fogainkkal rémisztgethetjük a többi horgászt.

zanflare WN 157 2

Ahogy írtam a napelemes töltő meglehetősen olcsó, mindössze 26 dollárba kerül, nagyjából annyiba, mint egy hasonló kapacitású, de napelem és elemlámpa nélküli külső akkumulátor. Szóval, lehet, hogy ez a jobb befektetés, ha aktív életmódot folytatsz.

Itt találod meg: zanflare WN – 157 napelemes töltő és zseblámpa

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.