Válassza az Oldal lehetőséget

FENGMI Formovie R1 Nano – fenomenális mini lézerprojektor

FENGMI Formovie R1 Nano – fenomenális mini lézerprojektor

Ultrarövid vetítési távolsággal köszönt be a FENGMI Formovie R1 Nano.

FENGMI Formovie R1 Nano – fenomenális mini lézerprojektor

Az FENGMI Formovie R1 Nano projektor egy kompakt és könnyen hordozható ultra-rövid vetítési távolságú (UST) lézerprojektor, amely kiváló választás otthoni moziélményhez, üzleti prezentációkhoz vagy oktatási célokra. A projektor ALPD (Advanced Laser Phosphor Display) technológiát használ, amely az egyik legfejlettebb fluoreszkáló lézer technológia. Ez a technológia nemcsak hosszabb élettartamot és alacsonyabb karbantartási igényt biztosít, hanem rendkívül élénk és éles képet is.

Az FENGMI Formovie R1 Nano projektor natív 1080p felbontást kínál, és támogatja a 4K és HDR10 dekódolást is. Ezáltal gazdag és részletgazdag vizuális élményt nyújt, akár 120 hüvelykes képátlóval is. A 1200 ANSI lumen fényerő biztosítja, hogy a kép még nappali fényben is jól látható legyen, bár a legjobb eredményt sötétített helyiségben érheted el. A projektor 2000:1 kontrasztarányával a fekete színek mélyek és a fehérek tiszták, ami különösen fontos filmnézés vagy játék közben.

FENGMI Formovie R1 Nano - fenomenális mini lézerprojektor 1

A projektor súlya mindössze 1,25 kg, mérete pedig 200 x 200 x 70 mm, így könnyedén hordozható, és kis helyen is elfér. Az ultra-rövid vetítési távolság lehetővé teszi, hogy a projektort akár 10-45 cm távolságra helyezd a vetítési felülettől, miközben 40-120 hüvelykes képet vetít. Ez ideális kisebb helyiségekhez, ahol nem áll rendelkezésre nagy távolság a vetítő és a képernyő között.

A FENGMI Formovie R1 Nano projektor további előnyei közé tartozik a négy ponton történő trapézkorrekció, amely biztosítja, hogy a kép mindig tökéletesen igazított legyen, függetlenül attól, hogy a projektor milyen szögben van elhelyezve. Az automatikus fókuszálás és a beépített emberi test érzékelő technológia további kényelmet nyújt, mivel a projektor automatikusan alkalmazkodik a környezethez, és a fényerőt az észlelt mozgások alapján állítja be, hogy elkerülje a szembevilágítást.

FENGMI Formovie R1 Nano - fenomenális mini lézerprojektor 2

A projektor beépített Wi-Fi 6 támogatással és Bluetooth 5.2 technológiával rendelkezik, ami lehetővé teszi a zökkenőmentes vezeték nélküli csatlakozást és a különböző eszközök egyszerű párosítását. A csatlakoztathatósági lehetőségek között megtalálható két Type-C port (egy adatátvitelre, egy teljes funkcionalitással), egy Micro HDMI port, valamint egy 3,5 mm-es audio jack. Ezek a csatlakozási lehetőségek biztosítják, hogy különféle eszközöket és kiegészítőket csatlakoztathass a projektorhoz, legyen szó külső hangszórókról, USB meghajtókról vagy más perifériákról.

A projektorhoz mellékelt tartozékok közé tartozik maga a projektor és egy adapter, amely az országodnak megfelelő típusú. Az eszköz kezelése egyszerű és intuitív a mellékelt távirányítóval, amely minimalista kialakításának köszönhetően könnyen használható. A távirányító segítségével könnyedén navigálhatsz a menüben és állíthatod be a különböző funkciókat.

FENGMI Formovie R1 Nano - fenomenális mini lézerprojektor 3

A felhasználói vélemények is pozitívak az FENGMI Formovie R1 Nano projektorral kapcsolatban. Többen dicsérik a projektor képminőségét és a beépített hangszórók hangzását, amely meglepően jó minőségű hangot biztosít, még maximális hangerőn is. Az automatikus fókuszálás és a trapézkorrekció funkciók különösen hasznosak, mivel ezek biztosítják, hogy a kép mindig éles és jól igazított legyen.

A projektor cseh raktárból érkezik, így gyorsabb szállítást biztosít, és jelenleg kedvező áron, 206 427 forintért vásárolható meg a Banggood áruházban, ha használod a BGREUPFMR1 kuponkódot. Ez az ár-érték arány különösen kedvező, tekintve a projektor teljesítményét és sokoldalúságát.

FENGMI Formovie R1 Nano - fenomenális mini lézerprojektor 4

Az FENGMI Formovie R1 Nano projektor ideális választás lehet otthoni moziélményhez, üzleti prezentációkhoz vagy oktatási célokra. A projektor kompakt mérete és könnyű súlya lehetővé teszi, hogy bárhová magaddal vihesd, míg a fejlett lézer technológia és az ultra-rövid vetítési távolság biztosítja, hogy mindig éles és tiszta képet kapj.

Főbb képességek:

 • Natív 1080p felbontás, 4K és HDR10 dekódolás támogatása
 • 1200 ANSI lumen fényerő
 • 2000:1 kontrasztarány
 • Ultra-rövid vetítési távolság (10-45 cm)
 • Kompakt és könnyű (1,25 kg, 200 x 200 x 70 mm)
 • Négy ponton történő trapézkorrekció
 • Automatikus fókuszálás és emberi test érzékelő technológia
 • Wi-Fi 6 és Bluetooth 5.2 támogatás
 • Két Type-C port, egy Micro HDMI port, 3,5 mm-es audio jack
 • Beépített 5 W-os hangszórók
 • Tartozékok: töltő, billentyűzet, adapter

Az FENGMI Formovie R1 Nano projektor tehát nemcsak praktikus és sokoldalú, hanem a modern technológiai megoldások révén kényelmesen használható és hosszú távon is megbízható választás.

Vásárlás itt:

 

FENGMI Formovie R1 Nano projektor

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.