Válassza az Oldal lehetőséget

Frissült a térkép a Sygic navigációkon

Ez a hír nem hamvas már, hiszen a frissítés múlt hónap végén történt, de mivel mostanában kezdtünk el a WayteQ termékeivel foglalkozni fontos, hogy erről is legyen információ oldalunkon.

WayteQ x850__Sygic_Truck1

A friss térképcsomagot az Android rendszeren használók már néhány hete letölthetik. Mára a hagyományos, WindowsCE rendszert használó navigációs eszközökre is elérhető a legfrissebb csomag, mely 2012.09 lezárású adatbázist tartalmaz. A frissítés megjelenése után forgalomba hozott szoftvercsomagok és készülékek már ezt az adatbázist tartalmazzák. Azon vásárlók, akik a tavalyi évben 3 év ingyenes frissítéssel vásárolták meg a Sygic GPS Navigation szoftvert és legalább a 12.1 verzióval rendelkeznek a friss csomagot letölthetik a Sygic Assistant segédprogramon keresztül díjmentesen. Azon vásárlók, akik nem rendelkeznek ilyen lehetőséggel a segédprogramon keresztül megvásárolhatják és letölthetik a friss térképcsomagot. Természetesen telephelyünkön, mind az ingyenes frissítés, mind a frissítés vásárlása elvégezhető.

 

 

A Sygic Assistant szoftveren keresztül történő frissítés csak a Windows CE rendszerre kiadott Sygic GPS Navigation szoftver 12.1 vagy újabb változatával lehetséges. Android rendszeren a frissítés a Google Play áruházon keresztül végezhető. A letöltés több GB adatforgalmat jelenthet, elvégzése nem ajánlott mobilinternet szolgáltatáson keresztül, csak vezetékes hálózaton vagy Wifi kapcsolattal. A Sygic Truck csak Windows CE rendszeren elérhető.


Ha navigációt vagy térképszoftvert keresel, akkor itt nézz körül: Shopping-all

 

 

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.