Válassza az Oldal lehetőséget

Full HD biztonsági kamerák akciója, beltérre már 20 dollár alatt

Full HD biztonsági kamerák akciója, beltérre már 20 dollár alatt

Rengeteg jobbnál jobb kamerára kaptunk kuponos akciót!

Xiaomi Mijia Smart IP Camera 1080P WiFi Pan-tilt Night Vision 360 Degree View Motion Detection Security Monitor- White US Plug (2-pin)

Mostanában elég sok biztonsági kamerát vettetek, ebből azt a következtetést vontam le, hogy érdemes a témával foglalkozni. Szerencsére ezt nem csak én gondolom így, hanem a Banggood illetékesei is, így ma tényleg remek ajánlattal leptek meg  minket.

Full HD biztonsági kamerák akciója, beltérre már 20 dollár alatt

A választható kamerák között az egyik kiemelt ajánlat egy 4 kamerás, wifis biztonsági szett, amihez a kamerák mellé beltéri egységet is kapunk. Ebbe már csak a maximum 1 terrabájtos merevlemezt kell megvenni, aztán felszerelni a kamerákat és már működik is a csomag. A kamerák felbontása teljes HD, ami a wifis rendszereknél elég ritka, a használathoz tölthetünk le telefonos applikációt is. Természetesen kapunk éjjeli módot és mozgásérzékelést is, a felvétel automatikusan indul. Ez tehát egy komplett készlet, a felszerelés, beüzemelés egyszerű, és ami a lényeg, nem is kérnek érte sokat. A jelenlegi akcióban egy kicsivel több, mint 30 ezer forint az ára!

Itt tudod megvenni: 4 kamerás, wifis biztonsági szett


 

Az ajánlatok között több beltéri egység is található. Ezek nagyobb része pan/tilt-es, vagyis forgatható és dönthető, így ha ügyesen helyezed el a kamerát, akkor egy szobába egy is elég lesz, hogy minden zugra rá tudj nézni. Az olcsóbb kamerák már 20 dollár alatt megvásárolhatók, de hogy ez ne legyen elég 12 kamerához kuponos akciót is kapunk. Ezeket a Camera15 kuponkóddal 15 százalék extra kedvezménnyel tudjuk megvásárolni.

Full HD biztonsági kamerák akciója, beltérre már 20 dollár alatt 2

A beltéri kamerák is rendelkeznek minden lényeges tulajdonsággal, ami ezektől elvárható. Kapunk a telefonos applikáción keresztüli kameramozgatást, van éjjeli üzemmód, mozgásérzékelés és kétirányú hang kapcsolat is, vagyis a kamerákban van mikrofon és hangszóró is.

Ha olcsó kamerát keresel, akkor a legolcsóbbakat itt találod:

A kamerák után érdemes az oldalon lefelé görgetni, mert további biztonságtechnikai cuccokat találunk. Van itt okos videó kapucsengó, okos ajtózár, és találunk komplett riasztó készleteket is beltéri egységgel, mozgásérzékelővel és ajót/ablak szenzorral. Mondanom sem kell, hogy az árak jók, másképp nem jaánlgatnám az oldalt! 😉

Full HD biztonsági kamerák akciója, beltérre már 20 dollár alatt 3

 


Az akciók oldalát a kuponos kamerákkal és az egyéb biztonságtechnikai kütyükkel itt találod: Biztonságtechnikai akciók, kamerák és egyebek a Banggood áruházban

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.