Válassza az Oldal lehetőséget

Gamer billentyűzet egérrel és egérpaddal 9900 forintért a cseh raktárból

Gamer billentyűzet egérrel és egérpaddal 9900 forintért a cseh raktárból

Kedves játékosok! Ha elég volt a szürke és unalmas billentyűzetekből és egérkészletekből, akkor itt az ideje, hogy frissítsétek a játékstílusotokat ezzel a színes háttérvilágítású Gaming billentyűzet + Egér + Egérpad készlettel.

Gamer billentyűzet egérrel és egérpaddal 9900 forintért a cseh raktárból

Anyaga jó minőségű műanyag, ami biztosítja a szerkezet szilárdságát és megbízhatóságát. A szín fekete, ami minden játékos számára kedvelt és elegáns, vagy nem, de akkor nem ezt veszi meg. A háttérvilágítás színe RGB, ami színessé és még élvezetesebbé teszi a játékélményt. A kábel hossza kb. 1,5 m, ami elegendő hossz ahhoz is, hogy a dugó kihúzása nélkül törd szilánkosra a billentyűzetet egy fejlövés esetén.

Gamer billentyűzet egérrel és egérpaddal 9900 forintért a cseh raktárból 1

A billentyűzet mérete 445 x 135 x 4 mm, ami kényelmesen illeszkedik a kezéhez, és mivel meg van mind a 104 billentyű, hogy minden funkció elérhető. Az interfész USB 1.1/2.0, ami biztosítja a gyors és stabil kapcsolatot. A billentyűzet vízálló és könnyen tisztítható, valamint mechanikus érzetű, tartós és kényelmes. A billentyűk színe nem halványul el, így hosszú ideig megőrzi a szép megjelenését.

Gamer billentyűzet egérrel és egérpaddal 9900 forintért a cseh raktárból 2

Az egér mérete 71 x 131 x 41mm, ami ugyancsak kényelmesen illeszkedik a kézhez. Az interfész USB, ami biztosítja a gyors és stabil kapcsolatot. Támogatja a 800/1200/2000/2400 DPI állíthatóságot. A Windows XP / Vista 7/8/10 / OSX rendszerek alatt egyaránt használható a csomag.

Ha megtetszett, akkor ne habozz, hívd a kattints az alábbi hivatkozásra, és BG975636 kuponkódot itt:

Colorful Backlight USB Wired Gaming Keyboard 2400DPI LED Gaming Mouse Combo with Mouse Pad

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.