Válassza az Oldal lehetőséget

ChocoMouse – Meg ne edd az egered!

ChocoMouse – Meg ne edd az egered!

Egy igen érdekes megjelenésű egér került elő egy tokiói elektronikai üzlet polcáról. Ha meglátja az ember még a nyál is összefut a szájában, hiszen maga az egér úgy néz ki, mint egy tábla csokoládé.

68c

A ChocoMouse névre hallgató „jószág” formai megjelenése egy tejes krémmel töltött 2 csokoládé szendvics hatását kelti. Valószínűleg olyan étvágygerjesztő az összkép hogy a mérnökök nem bírtak magukkal és miután megalkották eme szerkezetet, neki is láttak, hogy elfogyasszák. A viccet félre téve, a harapásforma a bal oldalon funkcióját tekintve ergonómiai célokat hivatott szolgálni, hogy megtörje a tégla formát így tegye valamilyen módon kényelmesebbé az egeret a jobbkezes felhasználók számára.

 68d

A technikai tulajdonságokat vizsgálva láthatjuk, hogy egy teljesen átlagos „cincogóval” állunk szemben. Három gombbal, görgővel és 800 dpi-s optikai szenzorral szerelték fel. Hagyományos vezetékes módon, USB porton keresztül csatlakoztathatjuk a számítógépünkhöz. A forma mellet még egy ötletes formai vonás, hogy az egér alsó részében egy mélyedést találhatunk, ahova a kábel USB csatlakozója pontosan passzol.

 68b

Aki esetleg egy vicces aranyos és kicsit „kocka” ajándékot keres párjának Valentin napra, akár ezt is beledobhatja a kosarába. Az édes kis apróság végfelhasználói ára 21,7 amerikai dollár.

Forrás: TechPowerUp

A szerzőről

Árfolyamváltó

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink