Válassza az Oldal lehetőséget

Két új fülessel jelentkezett a Cooler Master

Két új fülessel jelentkezett a Cooler Master

A Cooler Master a CM Storm márka zászlaja alatt küldi harcba a két új fejhallgatót, a Ceres-300-at és a Ceres-500-at. Az talán senkit sem lep meg, hogy ezek a perifériák a játékosok igényei szerint készültek.

storm ceres_300

A két újdonság közös jellemzője, hogy nagy, 40 milliméteres hangsugárzókkal rendelkeznek. A gyártó szerint ezek az eszközök nem csak játékra, hanem egyéb célokra is használható, úgy mint filmnézés, zenehallgatás és internetes telefonálás. Magunk részéről, előzetesen nem megvonva a bizalmat azt gondoljuk, hogy a játék, a film és a telefonálás rendben lehet, de az előd teljestményét alapul véve zenére ezek sem lesznek tökéletesek. Alapozhatjuk ezt arra a tényre is, hogy a játék és film opciónál fontos a nagy dinamika és a dübörgés, míg zenénél a középső hangtartomány is lényeges.

storm ceres_500

Ezzel együtt biztosra vehetjük, hogy egyéb jellemzőikben jó fajta hardverekkel gazdagodik, aki megvásárolja a Ceres-300-at vagy 500-at. A gyártó termékeit ismerve biztosak lehetünk benne, hogy a kényelmes viselet és a fejre való tökéletes illeszkedés rendben lesz.

A két új Ceres már novemberben a boltokban lehet. A kisebbik induló ára 29-, míg a nagyobbiké 59 euró lesz.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.