Válassza az Oldal lehetőséget

Hamarosan kapható a BenQ 27 colos LCD monitorja

Hamarosan kapható a BenQ 27 colos LCD monitorja

Néhány éve ámultunk a 22 colos képátló láttán, ma szinte ott kezdődik az élet, és lassan 24 hüvelyk felett mondhatjuk azt, hogy nagy monitorunk van. Az M2700HD ezt kínálatot bővíti.

Egy hónappal a hivatalos bemutatást követően a BenQ M2700HD típusszámot viselő 27″-os monitorja kezdi felütni a fejét az online listákon, és várhatóan Japánban már a hétvégén elérhetővé fog válni. Az LCD alkalmazza a \\”Senseye Human Vision Technology\\”-t, amely optimalizálja a képminőséget, a panel natív felbontása pedig 1920 × 1080 pixel (FULL HD), válaszideje 5 ms, dinamikus kontrasztaránya 50,000:1, fényereje 400 nit, és 10 W-os EmbracingSound nevezetű “hangrendszerrel” is rendelkezik. 

Hamarosan kapható a BenQ 27 colos LCD monitorja

Az M2700HD csatlakoztatás terén gazdag kínálattal rendelkezik: két darab HDMI 1.3, DVI, komponens, kompozit, és SPDIF konnektorok képezik a listát, a termékhez távirányító is jár. A várható vételára 435 dollár körül (mai árfolyamon 80 040 Ft) alakul, ebből (is) egyértelműen arra lehet következtetni, hogy TN+film panel található a borítás mögött. Akit ez nem tántorít el a vásárlástól, gyakorlatilag egy hatalmas, TV-nek is kényelmesen használható monitort kap a méretet tekintve elég barátságos áron.  

A szerzőről