Válassza az Oldal lehetőséget

Hirdess a HOC Fórumban és oszd meg a Facebookon!

Hirdess a HOC Fórumban és oszd meg a Facebookon!

forum_facebookTalán nem lep meg senkit, hogy ismét egy apró fejlesztés elindításáról számolhatok be a HOC, pontosabban a HOC Fórum kapcsán.

Az oldal fejlesztésében az első nagyobb lépcső a Facebook integrálás volt. Ezt követte a fórum átalakítása, ami apróbb változásokat még mindig hozhat. Most az első két lépést kapcsoltuk össze, hiszen a változást a fórumban találjátok, ami pedig változott a Facebook integráció megjelenése.

forum_facebook

Két új lehetőséget találhattok a témákban. Az egyik, hogy immár a Facebookon keresztül is hozzá lehet a témához szólni, magyarán, bárki, aki rendelkezik Facebook regisztrációval megteheti ezt, nem kell az oldalra vagy a fórumba regisztrálni. A második, és szerintünk lényegesebb lehetőség a Tetszik (Like) a Küldés gombok megjelenése. Ezt a lehetőséget azok fogják talán a legjobban kedvelni, akik hirdetést szeretnének feladni, hiszen a meghirdetett termék témáját ezentúl egyetlen gombnyomással a Facebookon is megoszthatják.

Reméljük az új lehetőségek elnyerik tetszéseteket. Amit ígérhetünk, hogy a fejlődés nem fog leállni! Holnap este a hardveren tuningolunk egy kicsit, hogy gyorsuljon az oldal. Emiatt néhány órás szünet előfordulhat, de természetesen igyekezni fogunk, hogy ez a leállás minél kevesebb ideig tartson.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.