Válassza az Oldal lehetőséget

Holnap érkezik az idei év legjobb Xiaomi telefonja, az Mi 10 Ultra (valós képeken a mobil)

Holnap érkezik az idei év legjobb Xiaomi telefonja, az Mi 10 Ultra (valós képeken a mobil)
Pro, Plus, Ultra, a Xiaomi lassan kifogya jelzőkből, de tény, hogy az új telefon szuper lesz!

Holnap érkezik az idei év legjobb Xiaomi telefonja, az Mi 10 Ultra (valós képeken a mobil)

A Xiaomi új telefonja mindent megkapott, amit a Xiaominál bele tudtak pakolni. Brutálisan erős lesz, és durva képességeket kap, ez az idei év igazi zászlóshajója.

Holnap érkezik az idei év legjobb Xiaomi telefonja, az Mi 10 Ultra (valós képeken a mobil) 1

Hátul négy kamera lesz, a képek szerint a főkamera hatalmas optikát és vélhetően hatalmas szenzort is kapott. Az alatta látható 120x felirat nagyjából mindent elmond, hiszen egy 120x zoom funkció elég durva egy mobiltól, még akkor is, ha vélhetően minimum tízszeres lesz a szoftveres zoom. Ha így lesz, akkor is 12-szeres oprikai zoom került bele, ami gyaníthatóan csak periszkóp technológiával fért el a burkolat alatt.

Holnap érkezik az idei év legjobb Xiaomi telefonja, az Mi 10 Ultra (valós képeken a mobil) 2

Az új készülék természetesen AMOLED kijelzőt kap, ehhez pedig 120 Hz-es frissítést ígérnek. Múlt héten már többször írtam a Pro Ultra nevű telefonról, ami most már úgy tűnik simán Ultra néven érkezik. Ezekben a hírekben szó volt arról, hogy a gyártó 100-120 wattos vezetékes töltést ad, de azt eddig nem tudtuk, hogy a vezeték nélküli töltés sem lesz piskóta, 55 wattot ígérnek. Ha a múlt heti hírek igaznak bizonyulnak, akkor ehhez a teljesítményhez az kell, hogy nem egy nagyobb, hanem két kisebb akkumulátort szereljenek be, amiket párhuzamosan tölthetünk.

Holnap érkezik az idei év legjobb Xiaomi telefonja, az Mi 10 Ultra (valós képeken a mobil) 3

Kíváncsian várjuk a részleteket, addig már csak egyet kell aludnunk!

További Xiaomi hírek oldalunokon

 

forrás: 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.