Válassza az Oldal lehetőséget

HOMTOM HT17 a legolcsóbb itt és most

HOMTOM HT17 a legolcsóbb itt és most

A telefonokban az a jó, hogy mindig találok egy mégolcsóbbat. Na de nem itt, azon az oldalon, ahonnan most szemezgetek ez a legolcsóbb.

HOMTOM HT17 a legolcsóbb itt és most

Mondjuk olyan is, de azért mégsem. Végül is 25 ezer forintért kapunk egy négymagos procit meg dedikált gyorsítót egy Mali GP személyében. RAM nincs sok, csak 1 GB, de minek menjen pocsékba, inkább felejtsd el a multitaskingot. A háttértár 8 GB, napjainkban ez a minimum, főleg, ha Android 6 vagy 7 lesz a telefonon.

A kijelző HD, 1280 x 720 pixeles, a kamerák 2- illetve 8 megapixelesek. Ami meglepő, hogy az LTE nincs kispórolva belőle, ráadásul ismeri a B20 800 MHz-es frekvenciát is.

Szóval, úgy igazából nem kell meglepődni, hiszen ez egy olcsó telefon, mindössze huszonötezret kérnek érte ingyenes szállítás mellett.

Ha megtetszett kattints ide: HOMTOM HT17 5.5″ Quad-core 1GB+8GB Fingerprint Unlock 4G Smartphone Dark Blue (3000mAh)

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.