Válassza az Oldal lehetőséget

Legyél titkos ügynök, vezesse a hangodat a csontod!

Legyél titkos ügynök, vezesse a hangodat a csontod!

Jajj, de szép cím lett, ilyet mégegyet biztos nem tudok kitalálni. Mondjuk tök korrekt az infó benne, szóval csak egy kicsit kattintás vadász a dolog.

Legyél titkos ügynök, vezesse a hangodat a csontod!

Flre a tréfával, itt van ez a futurisztikus izé, ami egy vízálló fejhallgató (vagy mi a szösz) mikrofonnal. A csúcstechnológiás izé a hang rezgéseit a csontokon keresztül jutattja el a fülbe, pont úgy, mint a filmekben a kommandósok hightech bizbaszai. Ennek a csontonátvezetős fülesnek egy baja van csak, az ára. Sajnos nem kevesebb mint 20 ezer forintot kérnek érte ingyenes szállítás mellett. Mondjuk biztos megérné megvenni, mert ha ezzel mennék futni, akkor az ófaluban tuti kirámolnak miatta az Érden lakó indiai honfitársaink.

Ha Te szeretnél magadnak egy ilyet, akkor kattints gyorsan ide: Waterproof Wireless Bone Conduction Sports Music Hands-free Headphone with Mic Black

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.