Válassza az Oldal lehetőséget

GT300, autóba való

GT300, autóba való

A menetrögzítő kamerák hasznosságáról már többször írtam. Nem kétséges, nagyon hasznos, ha ven egy ilyenünk az autóban és be is van kapcsolva, mert bármikor jöhet egy aszteroda vagy a világvége, és ha nincs kameránk mit teszünk fel a világvége után a Facebookra?

GT300, autóba való

Szóval beláthatjátok a menetrögzítő kamera hasznos, kell mindenkinek, mint egy falat kenyér, vagy még annál is jobban. A GT300 erre a célra pont megfelel. FHD felbontásban rögzít, ráadásul van kicsi képernyő is rajta, és ha megveszitek és kipróbáljátok Ti is rájöttök,  hogy sokkal izgalmasabb úgy vezetni, hogy ezen a mini-TV-n nézitek az utat. Szóval rajta rajta, csak 4244 forint a szállítás pedig ingyenes.

További infók itt: GT300 1080P 2.4″ Car Video Recorder with 120 Degree View Angle / Night Vision / G-Sensor Motion Black

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.